Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Ryzen 5 5600g ile apu sistem nasıl olur sizce

Arkadaşlar fazla bir maddi durum yok o yüzden sadice bilgisayar olsa ara sıra MC lol filan girsrm yeter ryzen 5 5600g almak sizce mantıklımı kuracağım sistem e ayırdığım bütçe tahmini şu şöyle; Ryzen 5 5600g /4000tl 2×8 ram cl16 /1300tl Kasa /1700tl Psu 500w oldukça yeterli geldi /1600tl Anakart...
  2. amdsaolsun

bütçem 15 bin tl ryzen 5600 sistem önerisi

2. Elden rx6600 veya rtx3060 lı sistem alıp ileride ekran kartını değiştirebilirsin
  3. amdsaolsun

18K'ya topladığım bu sistem nasıldır?

İndirimli filaj gelirse belki öyle indirebilirsin fiyatı gaming gecesinden filan anakart olabilir ama 5600 indirime girermi bilelmem zaten satan bir işlemci gaming gecesinin geçmiş kampanyalarına filan bak ona göre hemen almayacaksan öyle yaparsın aynı şekilde ramlerde giriyor indirime ama 2...
  4. amdsaolsun

Yoo geçen baktım 5600 ü 3300, 3500 filan dı bi bak istersen. Anakart zaten sıfır olsun boşver.
  5. amdsaolsun

Knk ram ve işlemciyi de ikinci el alıp bütçeden 1 k tasarruf eder 17 ye düşürürsün. 2k koyup 8.5k ya rx 6700 xt ler var ikinci elde onlara da bakabilirisin. Anakart sıfır devam iyi olur demişlerdi.
  6. amdsaolsun

i9 9900K Ekran Kartı Olmadan Nasıl Performans Verir?

bende pentium E6700 var lol de 30 fps alıyorum ama baya uğraştım bunun için driverlar lol ayarları win ayarları gibi saolsun arkadaşta yardım etti
  7. amdsaolsun

Ofisimiz için bilgisayar lazım tavsiye verir misiniz

Aynen ama ekran kartı da patates olmayacak rx570 bence ideal ama sizin için pc den önce bence internet hızı önemli gibi
  8. amdsaolsun

Ofisimiz için bilgisayar lazım tavsiye verir misiniz

İşlemci ye ònem verilmeli gibi
  9. amdsaolsun

şu devirde masaüstü mü laptop mu alınır

Alıcı : abi çok seyahat ediyorum ne alıyım Me : sen en iyisi masaüstü al Alıcı : abi Seyehat ediyorum Me : o zaman niye soruyorsunuz? Seyehat etmiyorsan pc nin özelliklerine göre değişir
  10. amdsaolsun

bu sistem kaç fps alır

Anakart lar dolaylı yol harici fps fark ettirmez
  11. amdsaolsun

Bilgisayarcının topladığı sistem nasıl?

Bal gibi de dolandırmadan olasılığı yüksek eğer parayı verdiğini kanıtlayabilecek bir şey elinde yoksa büyük ihtimal dolandırılma olasılığın şikayette etsen biraz zor alırsın elinde delil olmadan (not : dolandırılma olma ihtimalin var diyoruz dolandırılmadın diyoruz)
  12. amdsaolsun

Bilgisayarcının topladığı sistem nasıl?

Onu bunu bırakında adama daha pc yi almadan para yı mı attın? Umarım dolandırılmazsın
  13. amdsaolsun

21.000 TL'ye sistem alacağım koşun koşun!

Rtx kullanmak istiyorsanız bence 30 serisinden faydalanın derim hazır sistemlere de göz atabilirsiniz ama öneri yapamam genelde düşük bütçelere öneri yapıyorum
  14. amdsaolsun

21.000 TL'ye sistem alacağım koşun koşun!

Ne için kullanacaksınız
  15. amdsaolsun

Hızlı render almak için parça öneri

Ne parçası lazım
  16. amdsaolsun

350 400 TL arası pc toplama

YTD ?
  17. amdsaolsun

Apu sistem önerisi??

Ne kadardı
  18. amdsaolsun

Maksimum 30000₺ Bütçe ile Sistem Toplar mısınız?

Render için rtx 30 serisi daha iyiydi sanırım
  19. amdsaolsun

Maksimum 30000₺ Bütçe ile Sistem Toplar mısınız?

Thyranamed li bişeyler de toplanır r9 lu bişeylerede daha çok ne yapacaksınız render mı yayın mı?
  20. amdsaolsun

Apu sistem önerisi??

Patriot burst alabilirsin ssd olarak Corsair pahalı olmaz mı ayrıca sürekli söylüyorum apu sistemlere 3000mhz yerine daha yüksek mhz ler daha fazla fps verir
Top Bottom