Arama sonuçları: *

1. A

ACİL TOPLANACAK SİSTEM İÇİN YARDIM

ne anlatıyon kardeşim sen? bak ulan dalgana bas çarpıya kaybolup git d*l israfına bak hele .
  2. A

Havlama LALE kime konuşuyorsun görüyoruz onu bak dalgana . 1740248964 111 e geliyor ortalama doğrumudur ?
  3. A

Hocam orantısız olan kısımlarını söyleyin bana. Gidip hazır sistem almasını patlak parçalar almasını bende biliyorum. Tutup ATX anakart yazmısken micro, mini atx önererek tavsiye verilmez. Mini, mikro anakart isteseydim özellikle belirtir ATX dışı anakart söylerdim. burda gelen bir bokum diye...
  4. A

Güzel kardeşim sende dalkavuklak yapıp burda boş adam TŞK liği yapmak yerine. Topla sistemini at değerlendiririm bende. Tutup ATX anakart atmışken mini atx değiştirip işten anlarım ayağı yapmak yerine güzelce yaklaşırsınız. Güzelce cevap alırsınız. 20 k o ananakarta veriyorum evet. 7800 / 7900...
  5. A

Çıkart Hocam Başlıkta Daha iyi önerebilen varsa yardım beklediğimi söyledim. Ama tutupta az önceki 2 3 kişi gibi ondan anlamıyon sundan anlamyıon diyen. laf olsun diye konuşup kendini tamirci sananlar gibi olmazsa sevinirim.
  6. A

Tamam sen göster 5 yaşındaki çocuğa poposuyla gülsün. Sen mi karar veriyorsun işten anlayıp anlamadığımızı ? Görmediğin tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma götüyle gülerler adama!. 1740240677 NVİDİA Alınmadığı için mi vizyonsuzluk. Sen vizyonlu ol biz vizyonsuz oluruz AMD alarak.
  7. A

kardeşim maydonoz musun sen ? veya okuman yazman yok mu?. Aynen ben kendi bildiğimi okuyacağım o yüzden açtım bu konuyuda
  8. A

Sizlerden istediğim sadece hocam Anakartı ben MSI seçtim. Asrock veya Gigabyte ın daha iyidir kullanmışsınızdır tecrübelerinizi istedim. ATX anakart koymuşken mini ATX istemiyorum
  9. A

Fikir değişmeyecek hocam. Size göre gereksiz olabilir tutup bu kadar sistemi 3 ten 5 ten kısarak diyip 700 850 wat psu ya emanet edilmez.
  10. A

Bekliyorum hocam. Sebepleriyle beraber olursa iyi olur. Anakart kesinlikle atx veya E ATX olacak. PSU 1200 den aşağı olmayacak. İleriye dönük. işlmecide aynı şekilde kalıyor. ekran kartı ve ram seçemedim onlarada bakıyorum 1740239644 Tamam anlamaya devam et :D
  11. A

öylemi getir sana custom sıvı soğutma montajıda yapayım. Yüksekten bana küçük ego. Burada bilgi paylaşımı yapmak beceriksizlik anlamına gelmiyor. Çok bilmiş
  12. A

Hocam Onu yapmayı bizde biliyoruz. Hazır sistem almıyoruz farkındaysan. Özellikle toplanıldı
  13. A

Arkadaşlar Merhaba aşağıda belirttiğim üzere bir sistem topladık. İyi midir? daha iyi şekilde öneriniz var ise bekliyorum. Sistem acil şekilde toplanacak. Fiyat Aşağı yukarı oynayabilir. Teşekkürler. Kasa ...
  14. A

2.El veya sıfır 3lü set toplama tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Geçici bir süre mecburen ddr4 kullanmam gerekli. Anakart işlemci ve ram üçlü set parça önerebilecek varmıdır? işlemci amd olursa iyi olur. Anakart 4 slot olursa iyi olur. Teşekkürler
  15. A

Yeni Bilgisayar Sistemi Önerileri

15 20 bandında önerebileceğin varsa daha iyi büyük anakart olsun. yada şunu almanı tavsiye ederim diyebileceğin bir kart onada zorlamaya çalışırım hoşuma giderse
  16. A

ses kartı vs takılabilir 1736533396 başka daha iyi bir kart varmı sence ?
  17. A

Kafa gitti hocam benim şimdi anladım :D 2. Bir ekran kartına veya kart takılmaz ise bir problem olmaz. Eğer o yuvayı kullanırsak mecbur 2 ssd kullancağız. Peki Bundan iyi tavsiye edeceğin anakart varmıdır yoksa bu kalsın mı 1736365684 Bütçen düşük ise hazır sistem al derim. Ama sağlam bir kasa...
  18. A

2 tb 990 PRO 1TB 7450MB-6900MB 8 küsür bin di. 2 ayrı 1tb yapmak istememin sebebi olurda birinden birine bir şey olursa devam edeyim hesabı. 3. ssd çalışmaması sebebini anlayamadım. Rica etsem açıklayabilir misin? Teşekkür ederim...
  19. A

2x 48 gb yapanlar mhz düşmesi olmasın diye mi yapıyordu ? Çok mu kayıp yaşatıyor 4 kanalda dostum ?
  20. A

Teşekkür ederim dostum monitörüm var
Top Bottom