Arama sonuçları: *

1. ant1berk

Afox rx 580 ryzen 5600 lü sistem alınır mı

Teşekkürler hocam sağolun, şimdi incelediğimde fiyatlar binmeye başlamış onu farkettim. Bir an önce alsam iyi olacak. Ekran kartı için ikinci el bakmaya karar verdim fakat onu biraz ertelemek durumunda kalıcam sanırım. Başlangıç için idareten bir ekran kartı almayı düşünüyorum.
  2. ant1berk

evet hocam 5600g almak biraz saçma olacak, ekran kartı bakayım ben en iyisi şimdiden
  3. ant1berk

Bu sistem de güzel hocam teşekkürler, faiz oranlarına bakıp kafama yatarsa şans verebilirim 1732969394 hocam gpu olmadan sistemi kullanamam diye biliyorum, o yüzden sordum, ikinci el bi gpu alana kadar beni idare eder diye düşünüyorum
  4. ant1berk

sağolun hocam bunu da değerlendiricem
  5. ant1berk

haklısınız hocam o konuda da biraz sığ bilgiye sahibim, render alırken bellekte sorun yaşamamak için yüksek vram gerekiyordu sanırsam, ama tabi ki çok da detaylı bilgiye sahip değilim :) , teşekkür ederim 1732968563 kesinlikle hocam, onun dışında amd'nin dahili gpuya sahip olan işlemcileri...
  6. ant1berk

hocam inceledim çok teşekkür ederim, parçaların fiyatı da uygun geldi sağolun
  7. ant1berk

benim ihtiyacım olan vram en az 4GB, rx 580de de 8GB ı görünce bi yükseldim fakat çoğu sanırsam 2.el çıkışlıymış. Aynı paraya sıfır ne alınabilir ona bakmam lazım, arkadaş intel gpu önermiş ama onlar da 7k fiyatı vardı sanırsam 1732968149 benim de aklımın bi köşesinde o var, arkadaşların...
  8. ant1berk

burayı kapatıp öyle açabilirim, biraz sistem bakmaktan yorulduğum için bilen kişilerden fikir almak istedim parçalarla alakalı, teşekkür ederim
  9. ant1berk

tek tek hocam hocam nakit olsa öyle yaparım, fakat şu an için mümkün değil hocam kasa konusunda da bayağı geri kaldım piyasayı bilmiyorum maalesef
  10. ant1berk

Merhabalar, iş yerinde kullanacağım, ara sıra ürün renderları alacağım, beni çok yavaşlatmayacak bir sistem toplamaya çalışıyorum. Bir süredir kafa patlatıyorum fakat işin içinden bir türlü çıkamadım. Nakit para olmadığı için olabildiğince düşük faizli taksitle sistemler baktım. Çoğu sitede eski...
Top Bottom