Arama sonuçları: *

1. A

5000TL toplama bilgisayar

Maalesef bütçe o kadar keşke 5000 i geçebilsek. Teşekkür ederim
  2. A

Yaz Sonu gibi iyi bir zaman mı sizce o zaman almak istiyorum ama şimdiden bir fikir edinmek için açtım konuyu :)
  3. A

Evet Rami aldık kaldı 2000tl hdjsgsg
  4. A

Arkadaşlar bütçem 4500-5000tl toplama yapıcam bu fiyata Sistem+Monitör olarak ne almalıyım (İşlemci Anakart fln belirtip fiyatlarını yazıp link koyarsanız sevinirim)Oyun odaklı olacak
  5. A

Hangi PC yi alsam daha iyi olur yardım edin.

RX 580 olan daha iyi gibi ama eline para geçerse direkt ram al bir 8 daha,dual yaparsan sistem için gayet iyi olur :)
  6. A

Zaman Önemi

Bana da öyle geldi
  7. A

Zaman Önemi

Önerin için sağ ol
  8. A

Zaman Önemi

Arkadaşlar 4500TL ye hazır sistem almak istiyorum şu an dolar 6.75 civarında ama ileride de artabilir/azalabilir yaz sonu gibi mi alıyım yoksa bu ay içinde mi ?
  9. A

5000₺ değerinde f/p sistem

Uber Donanım Arşivi 4899tl ile şu anda güzel fiyat artmazsa gayet güzel bir seçenek hayırlı olsun şimdiden :)
  10. A

3500 TL'ye bu sistem uygunmudur

Gayet iyi bu fiyata bu sistem güzel hayırlı olsun şimdiden
  11. A

4500TL Sistem+Monitör

Donanım arşivi Uber almak mantıklı mı sizce ?
  12. A

4500TL Sistem+Monitör

Şu an o sistem sanırım 6000tl :)
  13. A

Sizce hangi bilgisayarı almalıyım?

Şu an sistem alma derim Çin'deki lojistik sorunundan dolayı üretim var ama getirmede sorun olduğu için ve dolar 6.75 civarına kadar geldiği için biraz bekle bence
  14. A

4500-4800 bandında bilgisayar.

Önerim Donanım Arşivi Uber al şu an 4899tl sanırım GTX 1660S ve Ryzen 5 2600X ile gayet iyi bir seçenek
  15. A

Yeni alacağım Bilgisayarın neyine dikkat etmeliyim (en önemlisi)

Sistemin birbirine yakın/uyumlu olmalı (Darboğaz yeme sorunu yaşama olabilirsin)
  16. A

4500TL Sistem+Monitör

Arkadaşlar bütçem 4500tl bu fiyata önerebileceğiniz anakart işlemci ekran kartı Monitör ram nelerdir ?
Top Bottom