Arama sonuçları: *

1. A

Bu sistem nasıldır ısınma vs problemleri yapar mı??

Hocam çok sağolasın çok yardımcı oldun yarın gidip alırım inşallah. Son bir sorum olcak kusura bakma uğraştırdım seni de 😅😅. Bi kaç tane forum da amd ekran kartını biraz kötülemişler. İlerde sıkıntı çıkarıyor ısınıyor vs. Gibi. Aynı fiyata rtx 4060ti alabiliyorum ama performans farkı çok var...
  2. A

Doğru diyorsun şimdi 16 kalsa da olur. Bu kadar pinpirikli olduğuma bakmayın tek derdim fan sesi olmadan yüksek ısı olmadan 500 fps almak😅. İlerde bi 16 gb daha eklerim aynı modelden.
  3. A

1734532268 Cooler masterin h100 sıvı soğutucu modeli var. Bildiğim marka onu ekleyebilirim ama ram + 2x16 ram ile birlikte fiyat baya bi geçiyor.😔
  4. A

40bin civarı. Aslında daha fazla da bi tane arkadaş 144hz monitörle anlamı yok dedi bi tane de 360hz monitör alıcam o yüzden düştü bütçe.
  5. A

Şöyle atsam yeterlidir sanırım. ( rami 2x16 yapmayı düşünüyorum). Hiç kasa pc kullanmadım laptopta işlemci 83 84 derecelerde geziyordu valorant oynarken 60 65 derecelerde dolaşması için sıvı soğutma mı lazım eğer lazımsa alabilirim. Ama eğer gerek yoksa da boşuna para vermiyim.
  6. A

Hepinize selamlar. Bilgisayar işinden çok anlamam güçlü bir laptopum var yanına da bir tane toplama kasa almak istiyorum. Çünkü yıllardır ısınma problemleriyle cebelleşen birisiyim. Şöyle bi sistem buldum fps game testlerini vs. İzledim gayet güzel duruyor. Valo cs tarzı oyunlar oynutorum 1080p...
Top Bottom