Arama sonuçları: *

1. atachu

10 Bin Tl Bütçe Ile Hazır Sistem Önerisi

haberdar olabileceğim bir yer varmı anlık olarak
  2. atachu

10 Bin Tl Bütçe Ile Hazır Sistem Önerisi

arkadaşlar abime pc alacağız toplama almakla uğraşmak istemiyoruz yayıncıların hazır sistemlerinden birini alacağız büyük ihtimal o yzüden lütfen topla demeyin. gtx 1650 li 16 gb ramli veya rx570 li bir pc düşünüyoruz şuanlık kafamızda elraen parva var. hani abim zaten oyunda ha 60 fps almışım...
  3. atachu

PCyi Kaça Satabilirim?

aciliyeti yoksa şu sıralar satmanı önermem
  4. atachu

bu sistem alınır mı ?

peki bahsettiğim apu işlemcili sistem alınıp ekran kartı takmak mantıklı mı ? 1616519276 https://www.gaming.gen.tr/urun/27772/elwind-silver-amd-ryzen-5-1600-asus-dual-gtx-1650-mini-oc-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ peki bu sistem 2x8 yapılırsa alınır mı ?
  5. atachu

bu sistem alınır mı ?

normalde forumu bırakmıştım ama bir arkadaşım için bu konuyu açıyorum yardımcı olursanız sevinirim. https://www.hepsiburada.com/teknobiyotik-intel-core-i3-10100f-8gb-1tb-rx560-21-5-freedos-masaustu-bilgisayar-dk-pc-a3-m-pm-HB000019L7MG bu sistem yerine ryzen 7 4750 (doğru yazdığıma emin...
  6. atachu

bu apu sistem alınıp sonradan stoklar düzelince ikinci elden ekran kartı takmak mantıklı olur mu ?

toplatmaya çalışıcam hangi parçaları öneriyorsunuz
  7. atachu

bu apu sistem alınıp sonradan stoklar düzelince ikinci elden ekran kartı takmak mantıklı olur mu ?

biz ona bi bakalım. peki hangi parçaları önerirsiniz ?
  8. atachu

stoklar düzelene kadar warzone rainbow cs valorant gibi oyunları oynar sadece. yeterli olur mu 3400g ?
  9. atachu

arkadaşımın babası hazır sistem almakta karar kıldı o yüzden o mümkün değil malesef. ekran kartını sadece ikinci el bakıcaz ileride 1614937240 şimdi bu şekilde apu sistemi alıp 1 2 ay sonra 1k ile 2k arası bir bütçeye ekran kartı takılıcak. sonra işlemci gittiği yere kadar kullanılıp yükseltilecek
  10. atachu

tam bütçe 1k değil. 1 2 ayda 1 k nın üstüne ne kadar koyabilirsse o kadar. stokalr düzelince 1650super veya 5500xt takmayı düşünüyoruz ikinci elden
  11. atachu

arkadaşıma sistem topluyoruz. ekran kartı stokları leş olduğu için bir tane apu sistemi olabildiğince geliştirip sonradan stoklar düzelince 1k ya ikinci elden güzel bi ekran kartı almaya karar verdik apu sisteme 4k vermek içimizi acıtsada bir anlığına mantıklı geldi. csgo gibi oyunlar oynuyor...
  12. atachu

DONANİM ARSİVİN YENİ CİKARTTİGİ PCYİ ACAMADİM HELP

güç kaynağının anahtarı açık mı ?
  13. atachu

i3-10100F + GTX 1650S Bu sistem nasıldır?

ben ssd ile ilgili bir şey demedimki ekran kartı stokta yok dedim
  14. atachu

i3-10100F + GTX 1650S Bu sistem nasıldır?

ekrankartı stokta yok
  15. atachu

Topladığım sistem pahalı mı

5200tl bütçe ile apu alınmaz
  16. atachu

4.5 hazır sistem önerir misiniz ?

1650 götürmezmi ya zaten csgo warzone pubg falan oynar en fazla bence 1650 ve 16 gb ram iyi duruyor 1612469463 1650 warzone oynatır heralde dimi ?
  17. atachu

teşşşşşşekkürlerrrsssss
  18. atachu

arkadaşım bu fiyata apu alacaktı ama o fiyata apu alınmaz diye düşünüyorum. ikinci el düşünmüyoruz. şöyle gamegarajda falan 4.5 a alabileceğimiz bir sistem var mıdır efenim
Top Bottom