Arama sonuçları: *

1. B

topladıgım pc hk . acil

arkadaşlar pc topladım valorant indirdim geldiği gibi pc yi kapattıgımda oyuna tekrardan gireyim dedim oyun yeniden güncelle seçeneği çıktı bu normal mi ? tekrar indirip yeniden kapattıgımda aynısını tekrarladı buneden böyle oluyor bilgisi olan varmı
  2. B

Yeni Sistem Aldım Nasıl Test Edebilirim?

hocam ölü piksel ve ghost yok
  3. B

hocam furmark sonucu bu nasıl ?
  4. B

hocam bunlar benim soruma yanıt olarak değil ben işlemci veya ekran kartını nasıl test edebilirim diye sordum sizin attıgınız sistem teyiti.
  5. B

merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım nasıl test edebilceğimi bilmiyorum . monitör lenevo g24 -20 / ölü piksel testi yaptım ufoyu tam anlayamadım . :( ekran kartı amd radeon rx 6650 xt i şlemci amd ryzen 5 5600 1678661987 ve Asus Prime B450M-K II AM4 DDR4 4400 HDMI DVI VGA M2 USB3.2 mATX...
  6. B

monitörümde hangi testleri yapmalıyım ? acil

arkadaşlar pcmi yeni kurdum monitörün sadece ölü piksel kontrolü ve ışık sızması kontrolünü yaptım problem yok . bilmediğim testleride söylermisiniz ? ufo yada girdim level 1 ile fotoğraf bu : ekran alıntısı ile yaptım nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum.
  7. B

Bu kablo önemli mi? Bknz

Teşekkürler 🙏
  8. B

Bu kablo önemli mi? Bknz

Arkadaşlar Pc kolikten toplama bilgisayar aldım hazır sistem ekran kartını ben taktım sadece ve aklıma bu kutudan çıkan kablo geldi bilgisi olan varsa yazar ise sevinirim yedek mi ?
  9. B

Acil boşta kalan kablo nerenin

Arkadaşlar sistemini tamamladım bu iki giriş kaldı sadece bunlar boşta kalıyordu demi?
  10. B

Pckolik kargo süresi?

Şehir neresi hocam
  11. B

Pckolik kargo süresi?

Hahaha mantıklı hocam sorun şu motor var bende taşıma içinn sorun , ama yarın bi arıyım bakalım duruma göre , monitör de sipariş ettim ya eğer monitör erken gelirse kasa gelmez ise gidip kendim alırım
  12. B

Pckolik kargo süresi?

Daha önce alan varsa nekadar sürede aldığını merak ettim şubesine gitsem 30dk lık mesafede 😅😅😅
  13. B

Pckolik kargo süresi?

İstanbul’da Avrupa yakasındayım pckoliken bugün sistem söyledim nekadar sürede ulaşır ?
  14. B

Sonunda Sistemimi aldım ☺️ ho?

Sağolun hocam . Çok merak ettim 🤩
  15. B

Teşekkür ederim 🙏
  16. B

12.000tl'ye aldım ho mu go mu?

Hocam bütçem var ise 5600 ü ekleme yapmanı öneririm ho
  17. B

Site elemanı olabilir hocam yada anlamayan bi ufak kardeşimiz 1678117650 Sağolun hocam ☺️
  18. B

Nasip olursa deneyeceğim 🤔🙏 1678117607 Sağol hocam 🙏
  19. B

Teşekkürler hocam 1678112646 Teşekkürler hocam
  20. B

Hocam bütçem bunda yetti iş görür ise Ho deriz :) bana yeterli diye düşünüyorum
Top Bottom