Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Sistemimi 40 bin TL'ye satıyorum ucuz mu?

İkinci el böyle. Şu zamanda nakit 40k iyi.
  2. B

Kasım beklenmeli mi?

Kasım'da fırsat olmasa bile en kötü ucuz bulduğun fiyata çekerler yine. İndirim olur mu olur. Alabilir misin hızlı o var. 😅
  3. B

Bu bilgisayar alınır mı ?

Kasım'da 5060 li sistemler geldiği için 4060 li sistemlerde indirim olucagini düşünüyorum. Bu yıl 4060 li sistem Vatan da 13500 e satılmıştı. Acelen yoksa bekle Kasımı
  4. B

Bu fiyata İ5 14400 ve rtx5060ti 16gb nasıl?

Alınmaz. Amd 7500f bakabilirsiniz
  5. B

75000f - 9070XT ama KALITELI , DEGER MI?

Kasımı bekle bence indirim olabilir. Olmasa bile yine aynı fiyatlar civarından yine alırsın
  6. B

DDR4 Sistemimi yükseltmek istiyorum.

Ddr5 olunca performans ucmuyor. Sen gecikme düşük değerleri yazmışsın. Ddr5 in cl48 50 olanlari da var. Adam gidicek ddr5 geçip cl48 50 alicak. Hiçbir önemi yok. Gidip üst segment alicak o kadar para vercegine diğer bileşenlere harcasin. He diğer bileşenler üst düzey başka, gördüğümüz kadarıyla...
  7. B

DDR4 Sistemimi yükseltmek istiyorum.

Ddr5 ,Ddr4 den farki yok. İkisine de sahibim. Oyunsa amaç gerek yok. Diğer bileşenler önemli
  8. B

Çözüldü✓ YARIN PC ALCAM YARDIM

Kasım ayı indirimleri oluyor. O zaman uygun fiyatlara bulursunuz
  9. B

2. elden ucuz pc topladım (iyi mi?-kötümü)

Laptop biraz şans işi iyi bir şey bulmak. Bu fiyat için iyi sistem
  10. B

2. elden ucuz pc topladım (iyi mi?-kötümü)

aslında 2 bin civarına 2. el laptop bulabilirdin belki
  11. B

Fırsat Fiyat mı, değer mi?

Intel 13400f 512 m2 Ssd 1 TB SATA ssd ARC A750 8gb GİGABYTE H610M 16 GB Ddr4 Ram Msi 600w PSU+ Kasa 15 bin teklif geldi. Satma niyetim de yok gibi. Sizce fırsat Fiyat mı ?
  12. B

İtopya Kuark Budget Alim ACIL

20k ya 4000 serisi ve i3 serisi alma bence.5060 ve i5 vsya amd 5600 22 23k ya satılmıştı
  13. B

İtopya Kuark Budget Alim ACIL

Bence pahalı
  14. B

Sistemimi kaça satabilirim?

25k dan koyarsın temiz durumuna göre 18k 20k bandına satılabilir
  15. B

Çözüldü✓ Apu sistem için yardımlarınızı bekliyorum

4k ya Intel h610m 16 gb ddr4 12100 ikinci el toplarsın (Amd dengi 5500) 2k kasa PSU sıfır alsan 512 GB SSD ben sana bulurum maksimum 8k Güncel hikayeli oyunlar oynyuorsa. Arc a750li kasa 12k bandında bulabilirsiniz.
  16. B

Bu Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

Dostum paraya ihtiyacın varsa 20k dan aç ilanı. 15 den açsan 7 8 olur mu derler. Alıcı ve satıcı iki tarafta rezalet 😅 20k dan aç gelen teklifleri degerlendir.
  17. B

Laptop takas kasa ile nasıl sizce ?

16 17 e 7600 li sistem bulunuyor. İkinci eldekinin İşlemcisi iyi. Ssdlerde sağlık 100 değildir bence.5k fark alırsan temizse olabilir. Tercih meselesi. Senin laptopta 2 ci elde zor satılıyor. İnsanlar taksitle vadesiz alabiliyor. O fiyatlara da zor gibi. Tercih senin
  18. B

Laptop takas kasa ile nasıl sizce ?

Fatura garanti yoksa ekran kartında miningli olma ihtimali , ilk sahibi mı oda önemli. Laptop 25 den sayardım temizse , kasayı da 20 den sayardım. 5 bin isterdim. 4 e de okey olurdum. Ekran kartı güçlü ama eski nesil artik
  19. B

Bilgisayarcıya sattıgım kasa satışta

İkinci el krallarinda Less 50 dolara pazarlıkla alıp, satan da Less çok iyi adam dedikten sonra 100 dolara baskasina satmıştı.Eski satan Adam şaşkın şaşkın bakıyordu o sahne geldi aklıma 😅
Geri