Arama sonuçları: *

1. berke.

Topladığım ROG STRIX ekran kartlı sistem sizce nasıl.

Eğer ki nedeni ROG parçalar ise boş bir sebep benim için ama para benim olmadığı için çok bir şey diyemem sonuçta para arkadasin ben sadece tavsiyemi söyledim l
  2. berke.

Hazır PC almayın! Artık avantajlı değil. Bu fiyata daha f/p'si yok. 23.765 TL

Kullanırsın, yeter fakat PSU modelin nedir? Kaliteli bir PSU ise kullan.
  3. berke.

Eğer 2K monitörün var ise ve biraz daha çıkabilirsen RTX 4070 https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-4070-windforce-2x-oc-12g-gv-n4070wf2oc-12gd-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,467286312.html Aslında 2K monitör çok önemli bir faktör değil çünkü geçici olarak DSR teknolojisi ile...
  4. berke.

Gelmese bile çözümü var sarı sitede param güvende ile 100-150 TL arasında alırsın kullanırsın veya hiç uğraşmak istemiyorsundur biraz daha ekleyip stok soğutuculu versiyon tercih edebilirsin...
  5. berke.

Aldığım ürün Tray ve yanında stok soğutucu ile geldi bay bilmiş, bazı satıcılar göndermiyor fakat sahibindende en azından 100 liraya stok versiyonu satılıyordur en azından 200 lira cebimizde kalır :)
  6. berke.

Benim sinirime giden durum şu arkadaş bana bilmişlik taslıyor fakat bildiği hiç bir şey yok zannediyor ki 5600'ü stok soğutucu ile sistemi yakarmışız 96 derecelere çıkıyormuş bir süre stok soğutucuyula kullandım ben bu işlemciyi ve gördüğüm maksimum derece 82'ydi sonrasında hava soğutucu aldım...
  7. berke.

Bu konunun hala açık olmasıda bir hata bence, sistem tam parayı çöpe atmalık adam 500W psu koymuş 200-250W çeken ekran kartına ben daha ne laf anlatıyorum ki bir de komik yanı PSU bilinmedik bir marka yani sistemi çöp edebilir hiç edebilir ve ben hala bu arkadaşa hala bir şeyler anlatmaya...
  8. berke.

Aynen 5600 ile 96 dereceye kadar çıkıyor sen ne kadar komik bir insansın sana laf edeceğime ağaca laf etsem daha çok anlardı :D
  9. berke.

Senin aldıracağın soğutucudan bin kat daha iyi olması dışında bir sorunu yok bence en azından 5600'ün stok soğutucusu oyunlarda 80 dereceyle çalışıyor o soğutucu, senin aldıracağın soğutucu ondan daha berbat bir performans verecekse niye para veriyoruz ki? :D 1704210097 5600 için minimum bu hava...
  10. berke.

Vay vay sisteme bak be adam bu işin bugunu bulmuş bomba sistem boşverin direkt bu sistemi yapın artık 1000 FPS ile oynarsınız, tabi yaklaşık 10 dakika sonra soğutucudan alev çıkabilir ona dikkat etmek lazım (!)
  11. berke.

Çözüldü✓ İntel i7 12700KF/Zotac RTX 4060 ekran kartlı 60.000 sistem nasıldır?

Bazı aileler anlayamıyor bu durumu işte hala böyle bir durum var forumda alışığız artık bu konulara bencede tabii ki GamingGen veya alternatif hazır sistem sitelerini tercih etsin fakat bazıları edemiyor Vatan'da alınabilecek en mantıklı sistemi attım zaten o saatten sonra benim için konu kapanır...
  12. berke.

Vatan zorunluysa attığım hazır sistemi al kendin toplama ek olarak Razer Deathadder Essential da berbat bir mouse fiyatına değmez 1704022433 Aile faktörü var ise yapacak bir şey yok Vatan olsa bile o sistemin fiyatı fena değil ekipmanlarla birlikte rahatça toplanır
  13. berke.

Farkettim seçtiğiniz parçalar evet kaliteli fakat ilk yatırımınızı ekran kartına yapın ondan sonrakiler FP olarak tercih edilmeli yani demek istediğim sırf ROG vb markalar diye onlarca para saçmak mantıksız.
  14. berke.

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-prime-b660m-k-rtx-4070-ti-trinity-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html 1704014498 O fiyata nasıl 4060 toplamayı becerdiniz onu da anlamadım neyse.
  15. berke.

PC Toplamayı bilen yardımcı olabilir mi ?

Ekran kartını takmamışsın? :)
  16. berke.

Bir de monitörde sanki çok az kalmış minimum 4K alması gerek değil mi böyle bir sisteme?
  17. berke.

Bence bu bütçeye kesinlikle RTX 4090 tercih edilmeli.
  18. berke.

RYZEN 7 7800X3D,MSI RTX4060Tİ V3 OC.NASIL OLMUŞ (NOT FPS OYUNLARI OYNUYORUM)

Bu sisteme 4070,4070 TI yakışır 4060 TI değil
  19. berke.

💸31K Topladığım Sistemi Değerlendirin.🧐

Bu paraya hazır sistem 4070 alınabiliyorken 6600xt almak üzücü :(
Top Bottom