Arama sonuçları: *

1. bicisimyaklasiyorefendim

Am4 toplama sistem tavsiye

Normalde oluyordu ama GamingGen ekran kartlarının yanına kutusuz olarak gönderiliyor diye not düşmüş. Diğer siteleri bilmiyorum.
  2. bicisimyaklasiyorefendim

Mesaela ben GamingGen'den hazır sitem almıştım ekran kartı kapalı kutu geldi. O yüzden kolay satabilirsin diye demiştim Edit: Şuan baktığımda GaminGen'de hazır sitemlerde kutusuz gönderiyorlarmış diğer siteleri bilemem.
  3. bicisimyaklasiyorefendim

Tek tek toplamak yerine hazır sitem alıp ekran kartını satabilirsin(Tabii uğraşmak istersen). Örnek olması açısından bu sisteme bakabililirsin. Muhtemelen daha ucuza da sistemler vardır.
  4. bicisimyaklasiyorefendim

20k civarı pc tavsiyesi

Attığın sistem geleceğe yönelik tamam ama şuanki kullanımda çok yetersiz. GTX1650 bile apudan daha fazla performans veriyor. AM4 hala kullanılabilir eğer sistemi 10+ sene kullanmayacaksa. :giggle: İlla AM5 olacaksa bütçenin 25 civarlarında olması gerekiyor maalesef.
  5. bicisimyaklasiyorefendim

20k civarı pc tavsiyesi

Ekran kartı tercihinizi bilmem ama işlemci olarak RYZEN alın. Önbelleği fazla olduğu için fps oyunlarında daha iyi performans alırısınız.
  6. bicisimyaklasiyorefendim

Hazır Sistem alıyorum ancak bazı özelleştirmeler yaptım yardımcı olur musunuz

Gigabyte Windforce serisini önermiyorlar ısındığı için. Güç kaynağını önermem, farklı bir marka alabiliyorsanız onu seçin(bitfenix, msı vs.). Soğutucuyu da 4 bakır borulu olan modellerden alın. 2 borulu olan yeterli olmaz.
  7. bicisimyaklasiyorefendim

Ryzen 5 7500F sistem toplayacağım, önerilerinizi bekliyorum

Hazır sistemleri demonte olarak alabilirsiniz. Daha uyguna gelir, hem de kendiniz toplarsınız.
  8. bicisimyaklasiyorefendim

Amazondan pc topluyorum parçalar uyumlu mu?

Kasayı özelleştirip bu sistemi de alabilirsin. Taksit durumunu bilmiyorum ama.
  9. bicisimyaklasiyorefendim

Hocam ekran kartına soğutma takamayacağınız biliyorsunuz heralde.
  10. bicisimyaklasiyorefendim

Vade farksız diye +8 bin TL vermek çok mantıksız bence. Vatanda filan taksit nasıl oluyor bilmiyorum ama şuan sistemlerin fiyatı iyi orada.
  11. bicisimyaklasiyorefendim

Uyumlu da neden amazon peki? Daha ucuza başka yerlerden hazır olarak alabilirsin. Fiyat çok uçuk.
  12. bicisimyaklasiyorefendim

Msi 3060 venüs sistem topluyorum acil yardım !

Bu fiyatlara 4070 li sistem almanı öneririm. Attığınız sistem 4060Ti 8GB. 4070 ekran kartı hem daha performanslı hemde RAM'i 12 GB. 2K da çok iyi performans verir.
  13. bicisimyaklasiyorefendim

Msi 3060 venüs sistem topluyorum acil yardım !

Anakart işlemci uyumsuz. Güç kaynağı yok. Ram yok. O bütçeye 3060 dan çok çok daha iyi ekran kartlı sistem toplanır. Çözüm hazır sistem(Özelleştirme yapılabilir). Edit: Ram, SSD ve güç kaynağı ile ilgili bölümü görmemişim. 1727423963 Örnek olması açısından Bu sistemde kasa değiştirilip...
  14. bicisimyaklasiyorefendim

Elimde GTX 1080 var hangi parçaları değiştirmeliyim.

R5 5600 stok fanla biraz ısınıyor. Ucuz kule tipi hava soğutma ile çözersin. Anakart değişimi ve Rami 16 yaparsan işini görür. Güç kaynağını yazmamışsın.
  15. bicisimyaklasiyorefendim

topladığım sisteme bakarmısınız

İşlemci AM4, Anakart AM5 o_O
  16. bicisimyaklasiyorefendim

Büroya APU sistem toplamam gerek öneriniz var mı?

Özelleştirme yaparak bu tarz sistem işinizi görebilir. 8600G seçeneği de var. Bu arada 750W güç kaynağına çok ta gerek yok sonuçta ekran kartı yok sistemde. Benim attığım sistemdeki güç kaynağı değiştirilebilir ama.
  17. bicisimyaklasiyorefendim

ilkkez bilgisayar alacağım yardım eder misiniz ?

19 Bin TL'ye 4060 Tİ çok pahalı.
  18. bicisimyaklasiyorefendim

Uygun fiyatlı Ryzen 9 7950x3d ile RX 7800XT'lı sistem dizilebilir mi?

88 bin TL'lik sistemi Gamepower güç kaynağına emanet etmek ne kadar mantıklı bilemedim.
  19. bicisimyaklasiyorefendim

39.944TL'YE ALACAĞIM SİSTEM

Yanlış bir düşünce bence ama kişisel bir konu. Ama o ekran kartının Nvidia da karşılığı 4070 sizin önerdiğiniz kart baya bir düşük kalıyor.
  20. bicisimyaklasiyorefendim

39.944TL'YE ALACAĞIM SİSTEM

4060 ile kıyaslanmaz arkadaşın attığı sistemdeki ekran kartı. Saçma bir öneri yapmışsınız.
Top Bottom