Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayarımı 2. Elde Ne Kadara Satmalıyım ?

kanka fiyatlar o kadar öldü mü ya alacagım laptop 23k bi 12 etmez mi bu pc monitörle
  2. B

Bilgisayarımı 2. Elde Ne Kadara Satmalıyım ?

2. el piyasasına hakim değilim parçalarında doğru fiyatlarını bulamadım bilgisayar 4 yıllık parçaları kendim toplamıştım hiçbir parçaya overclock vs. yapılmadı alındığı gibi duruyor pc özellikler şu şekilde Monitör ...
  3. B

Bilgisayarım Kaç TL Eder

çok öldürdünüz la şuan ekran kartımın 2. el fiyatı 2k falan mı 3.5 k sı yok mu pek bilgim yok da baktım 4 k sadece ekran kartı sahibindende
  4. B

Bilgisayarım Kaç TL Eder

PC ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ r5 3500x EKRAN KARTI galax gtx 1650 super RAM corsair vengeance 8gb 16cl 3000mhz KASA dark raider POWER SUPPLY aerocool 500w SSD...
  5. B

6000 TL Masaüstü PC Önerisi

6000 tl monitör dahil sistem önerisi lazım.
  6. B

1 GB ram tabletim için takas ekran kartı

0 ı 400 500 arası sen de 350 ye bıraksan gt 710 zorlarsan gt 730 olabilir sanırım
  7. B

5800 TL ye Toplama veya Hazır Sistem Önerisi

sorum başlıktaki gibidir gamegarajın hazır sistemlerınde kullandığı psu kaliteli mi
  8. B

Max 4500-5000 sistem önerisi

hocam neo 5a nasıl sizce ssd çıkarıp ram ekledım biostar anakart 1660s fiyatı 5150 TL'ye falaqn denk geliyor o nasıl sizce
  9. B

anakartı kötü bi onun dışında gayet güzelmiş ssd yi de çıkarırsam artı ram ekleyip alınabilir belki önerin için teşekkrüler
  10. B

Evet arkadaşlar bütçe böyle isterseniz hazır sistem de önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
  11. B

max 7000 TL monitörlü sistem önerisi

Sorum başlıktaki gibidir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  12. B

2600x 1650s sistem uyumu

kanka psu ve kasa kötü adata ssdler kronik sorunlu sanırım anakartı da b450m s2h yapabilirsin
  13. B

eski pcye max n150 TL'ye takvıye

doğru ya onların bılgısı yok elımde ilgilendiğin için teşekkürler sormam lazım sanırım
  14. B

eski pcye max n150 TL'ye takvıye

arkadaşım eskı bılgısayarına hafıf bır takvıye yapmak istiyor işlemcı ve aram takvıyesı yapılacak 2 gb ram ve ena z 3.0 mhz işlemcı almayı düşünüyor sizce bu bütçeye ne yapılabılır ve bu fıyat bandında ürün öneriniz varsa lınk atarsanız sevınırım şimdiden teşekkürler ve bu özellıklere göre...
Top Bottom