Arama sonuçları: *

1. B

55 - 60k arası pc toplamaya çalışıyorum.

Çok iyi o zaman. Teşekkürler cevabın için
  2. B

Öyle yapabilirim sanırım tahminimce 1 2 saatte toplanır bir bilgisayar diye düşünüyorum. Öyleyse dediğin gibi yapabilirim
  3. B

Tanıdığım ve güvendiğim bir bilgisayarcı yok, bu kadar pahalı bir pc de rastgele bir bilgisayarcıya güvenmeli miyim sence can sıkıcı bir şey yapabilir mi? Kendim toplamaktan korkuyorum nerdeyse de bilgisayarcıya vermeye de korkuyorum kafam karışık
  4. B

Gerçekten çok iyi her birini tek tek inceleyeceğim. Teşekkür ederim. Peki sence bunları parça parça alıp kendim youtubedan bakarak toplayabilir miyim? Yoksa bu işlerden anlayan birisini bulmalı mıyım?
  5. B

Tamamdır fakat monitör benim için çok önemli çünkü aynı zamanda grafik tasarım işleri ve atmosferik 3d ortamlar yapıyorum renk doğruluğu iyi olmalı 27 inç 2k bir monitör düşünüyorum. Önerilerin çok değerli teşekkür ederim
  6. B

Render için kullanacağım, asıl amacım bu
  7. B

Çok uzağım bu konulara o kadar da uğraştım bunları dizmek için. Bu bilgisayarı kendim toplayamam birini toplaması lazım benim için o yüzden vatandan bakmıştım
  8. B

Neyi daha iyi hale getirmeliyim?
  9. B

Arkadaşlar selam. 50 - 60k arası bir bütceyle bir pc toplamaya çalışıyorum. Çok aşina olmadığım bir iş olmasına rağmen internetten baka baka (bing ai sağolsun) bunlarda karar kıldım nasıl olmuş? Anlayan arkadaşların bir tavsiyesi olur mu veya bir önerisi? Render amaçlı kullanacağım..
Top Bottom