Arama sonuçları: *

1. buraktpl

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Beylikdüzünde mağazada olan var mı şuan durum nedir
  2. buraktpl

beyler beylikdüzü uzak bana başakşehir'den gidecek olan varsa beni arabayla alabilir mi
  3. buraktpl

1 kişi bile ben aldım yazmadı herkes error yemiş nasıl bitti o.O2
  4. buraktpl

Yayın Için Bilgisayar Toplamak Istiyorum.

yayın veya kayıt işleriyle uğraşacaksan sakın amd alma nvidia ekran kartı al
  5. buraktpl

Bu Sistem Alınır mı? Alınırsa Kaç TL'ye Alınır? i7 11700K - RTX 3060 12GB

sorarım ama büyük ihtimalle bilmiyor daha önce hiç kaç derecede çalıştığına bakmamıştır
  6. buraktpl

Kendisi bir fiyat vermedi ben teklif vereceğim
  7. buraktpl

gerçekten çok iyi bir fiyat ama büyük ihtimalle o paraya bu sistemi vermez :geek:
  8. buraktpl

Başlıktan'da okuduğunuz üzere iki sorum var, bu sistem alınır mı? Yani ileriye dönük oyunları veya rdr 2 gibi oyunları rahatça oynatır mı? İkinci sorum bu sistemi minimum kaç tl'ye alabilirim, yakın bir akrabamın arkadaşı satıyor. Intel Core i7 11700K 3.6-5.0 GHz 16MB Önbellek 8 Çekirdek...
  9. buraktpl

Bu Eski PC Ne Kadar Eder Sizce?

İstanbul Başakşehir 1680093286 Eyw reis aynı dediğin gibi 1000e koyarım o zaman pazarlıkla 850ye satarım dediğin gibi
  10. buraktpl

Bu Eski PC Ne Kadar Eder Sizce?

Dün elime bi pc düştü fakat çok eski, işlemcisinin ve ekran kartının fiyatına bakacaktım fakat stokta olmadığı için bakamadım. Sizce ne kadar eder bu sistem elimden olabildiğince hızlı çıkarmak istiyorum. Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 2.80Ghz Gigabyte GA-G31M-ES2L Anakart NVIDIA GeForce GT...
Top Bottom