Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

Bilgisayarın üstüne süt döküldü

Hocam muhtemelen psudan kaynaklı şalter atmıştır. Garantisi yoksa psuyu açıp bulaşan yerleri temizle. Ekran kartını da sildiysen problem kalmamıştır. Eğer psunun garantisi var sökemem diyorsan psuyu yerinden çıkart ve hava kanallarının olduğu tarafa doğru (fan kısmı olmasın) psuyu yatır ki...
  2. cagdascelebi

Bilgisayarın üstüne süt döküldü

Bilgisayarın tam olarak neresine döküldü ?
  3. cagdascelebi

Yeni Topladığım Bilgisayar Çalışmıyor.

Power düğmesine basınca hiç tepki vermiyor mu ?
  4. cagdascelebi

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

an itibari ile satın aldım hayırlısıyla
  5. cagdascelebi

Sadece Oyun oynarken PC kapanıyor

Hocam ani kapanma durumunun ssd den olacağını düşünmüyorum. Genellikle ssd problemi olduğunda bilgisayar o şekilde donar kalır. Farklı bir psu deneme şansınız varsa ilk işiniz bu olsun.
  6. cagdascelebi

Coil whine sesli sistem aldım ne yapmalıyım

Alıcıya göre değişir maalesef.
  7. cagdascelebi

Coil whine sesli sistem aldım ne yapmalıyım

Asus dual modellerinde bu ses yüksek ihtimalle geliyor maalesef. Servise gönderip sonuç alamayan kişiler biliyorum. Bence kulaklığını tak sese aldırış etme çünkü servise göndersen bile boş yere hem ekran kartsız kalacaksın hem de aynı ürünü geri gönderecekler problem yok diye.
  8. cagdascelebi

Pc hocası sistemi almalımıyım acil tavsiye

6700xt vardı güncellemişler 6750xt olarak. Fiyat şu an çok fazla ve bence biraz daha bekle. Bende bi kasa toplamaya çalışıyorum o ayarda fakat acele etmiyorum sende acele etme :) inşallah daha iyisi çıkacak karşımıza
  9. cagdascelebi

6650xt olarak kısıtlama işte o ayardaki farklı sistemlerede bak. https://www.gaming.gen.tr/urun/330225/elite-6700xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Mesela bu sistemde 6700xt var. pchocasinin sistemini de 6700xt ile...
  10. cagdascelebi

Şimdi ekran kartı özelleştirmesi gelmiş 6700xt ye çekebiliyoruz fakat fiyat 25k civarına çıkıyor. 25k civarına zaten aynı sistem gaming gen de var. Pek fiyat performans olduğunu söyleyemem bu yüzden. Edit: Sistem fiyatı yükselmiş anakart bittiğinden dolayı galiba
  11. cagdascelebi

Hazır sistem önerisi - monitör önerisi

6750xt daha iyi olur bana göre. Bende cihazı satıp masaüstüne geçeceğim için tam senin aralıklarda bir kasa arıyorum. Monitör olarak https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-2418cf-23-6-180hz-1ms-va-panel-fullhd-freesync-g-sync-destekli-curved-gaming-monitor-p-HBCV00003JQSWZ?magaza=Hepsiburada...
  12. cagdascelebi

2 Sistem Arasında Kaldım Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Valla en son bir yorumunda rtx3060 ın ve 6700xt nin giriş seviyesi kartlar olduğunu vs söyleyince ve bu yorumu da yeni gelecek sistemin konusuna yapınca acaba dedim :) yine de 2 gün beklemekten zarar gelmez.
  13. cagdascelebi

2 Sistem Arasında Kaldım Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Dostum 2 gün bekle bence. DA sistemi bu sistemlerden iyi olursa üzülürsün. Edit: Ben olsam 6700xt olanı seçerdim.
  14. cagdascelebi

Topladığım bilgisayarın maliyetini düşürmek için neler yapmlıyım?

Ben zaten en ucuz soğutucuyu aramadım. Sadece bi bakayım dedim de ilk çıkan sitedeki fiyatı attım. Arkadaş 1000 küsür yazmışta garibime gitti. Soğutucunun en ucuzu bu gibi ...
  15. cagdascelebi

Bana önerilen pc nasil

Hazır sistemlerin tanıtılmasını beklemen senin için en hayırlısı olur dostum. Vatan bilgisayar gibi üstüne 5 koyan firmalardan alışveriş yapmanı tavsiye etmiyorum.
  16. cagdascelebi

Çöp bir psu da değil ama. Bu şekilde kaliteyi düşürmeden fiyatı nasıl düşürebiliriz ki ? 1660750353 Ayrıca işlemci soğutucun neden o kadar pahalı ? Vatan bilgisayardaki linki bırakayım bi bak ona da...
  17. cagdascelebi

Psuyu değiştirebilirsin. https://www.hepsiburada.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-p-HBV00000BT3MA?magaza=Aptek&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.46.8 Bu psuda gayet iyi ve fiyatı güzel.
  18. cagdascelebi

Bana önerilen pc nasil

Dostum bunu kim öneriyor sana ? Pahalı geldi bana da.
  19. cagdascelebi

Çözüldü✓ Pc alicam 11 bütçem var yardım edermisiniz yazdığım pc 10k 6 ay vatan garantili

Dostum sistemin diğer parçalarını beğenmedim. 10k fazla bu sisteme.
Top Bottom