Arama sonuçları: *

1. canomer

RTX 4070 Super ile bir sistem toplamaya çalıştım sizce nasıl?

Amaç render almak ise 9700x gayet güzel render da alır, yayın da açar, oyun da oynatır. 7950x gibi bir işlemci ancak render üzerinden gelir sağlıyor ve birden fazla işi hızlıca bitirmeniz gerekiyorsa işinize yarar. Anakart AMD anakartı değil Intel anakartı, o işlemciyi alsanız bile bu anakarta...
  2. canomer

56000 TL Sistem Hakkında Görüşleriniz

Evet kendim topladım, hazır sistemlerde işlemci yerine ekran kartına ağırlık verildiğinden ve çok çekirdekli işlemcilerin kullanıldığı sistemlerin de çok pahalı olmasından dolayı bu klasmanda bir hazır sistem görmedim. Teşekkür ediyorum, nasipse 5070 alırız artık :) Önceki iş istasyonunda Ryzen...
  3. canomer

Evet haklısınız benim de içimde ukte kaldı, 5000 serisini bekliyorum bende :D zira bu sisteme bir 5070 çok yakışır ^^
  4. canomer

Yok efendim neden hayal kırıklığı yaşayayım zaten almışım bitmiş :D, zaten merak ettiğim ne yapabilirim di. O yüzden önerinizi istiyorum mesela ne eklenebilirdi, ekran kartı ne ile değiştirilebilirdi.
  5. canomer

Teşekkür ederim. Araştırma yapmıştım ama forumlarla çok alakam yoktu yakın bir zamana kadar. Sizce sistemde bir problem var mı?
  6. canomer

Teşekkür ederim ^^ yükseltme gerekirse aklımda "Arctic Liquid Freezer III 360" var ancak ses gürültü değerlerine dair bir veri bulamadım.
  7. canomer

Selamlar, yaklaşık 1 ay önce imzamda görülen sistemi topladım, sistem parçaları şu şekilde : * İşlemci : Ryzen 9 9900X - 17.700 TL * İşlemci Soğutucu : ThermalRight Phantom Spirit 120 EVO - 2.500 TL * Ekran Kartı : Galax RTX 4060 TI - 14.000 TL * Ram : Kingston KF552C36BBEK2/64 (32x2) 64 GB 5200...
  8. canomer

50- 55 bin tl toplama pc

Hocam ben işlemci ağırlıklı çalıştığım için imzamdaki sistemi topladım. Toplarken sistemin uyumlu, stabil ve serin çalışabilmesi için tüm parçaları ince eleyip sık dokudum. Sizin yapacağınız işlemciyi düşürüp ekran kartına ayrılan bütçeyi arttırmak. Misal 9900X yerine 9700X alıp ekran kartını...
  9. canomer

92kya bu sistem nasıl

Güzel kardeşim 90 k ya bilgisayar almana gerek yok, anladığım kadarıyla bilgisayar üzerinden hayatını kazanan biri değilsin, öğrencisin. 7700X, 4070 Super, B650 anakart ile açamayacağın oyun yok. Hadi hayırlı olsun. ChatGPT ye falan ne için istediğini söyleyip pc toplamasını istersen senin için...
  10. canomer

92kya bu sistem nasıl

İşlemcinin sonundaki sayı artınca işlemci senin için en iyi işlemci demek olmuyor. 7900x lerin fiyatı zaten o civarlarda. İşlemcin ve anakartın bariz para israfı.
  11. canomer

92kya bu sistem nasıl

Üzgünüm fakat para israfı. İlk olarak 7900x veya 7950x gibi işlemci seçimleri oyun/okul vs. için hatalı seçimler. Bu işlemciler CPU ağırlıklı işler için üretilmiş işlemciler. Oyun oynamak istiyorsan ve paran çoksa 7800x3d, 9800x3d ya da 7700x, 9700x işlemcileri bile fazla fazla yeterli. Ben...
  12. canomer

80k'ya bu sistem HO mu GO mu

Hocam h.o. da üç beş sekme açıp arada oyun oynamak için kötü bir işlemci ve soğutucu tercihi yapmışsın. Ben 4-5 tane sanal makina ve debug işlemleri için kullanıyorum o işlemciyi. 9800x3d, 7800x3d, en olmadı 9700x alsan fazla fazla işini görürdü.
  13. canomer

Sistem Toplama Yardım Parça Uyumu ve Görüşleriniz

Selamlar, Görünürde bir uyusuzluk yok. Ram için tam uygun modeli şu adresten öğrenebilirsin, anakartın sayfasında listelenen RAM modelleri test edilip doğrulanmış modellerdir...
  14. canomer

9800x3d 4090 x870 sistem aldım h.o.

Adam bir çok kişinin hayalindeki sistemi dizmiş bize de hayırlı olsun demek düşer, bu bütçede 5k-10k oynar o da o bütçeye çıktıktan sonra devede pire.
  15. canomer

30k ikinci el bu sistem alınır mı ?

30k ya bu sistemi uğraşsan sağdan soldan indirimlerle toplayarak sıfır dizersin
  16. canomer

Oyun dışı sistem tavsiyesi R 9900x

Bütçenizi aşmayacaksa ve geleceğe yönelik sistem toplamak istiyorsanız X870 serisinden bir anakart toplamanızı şiddetle tavsiye ederim. Malesef X870 için henüz ITX, mATX formları veya AM5 için B850 modelleri henüz piyasada yok. Ayrıca anakart 9900X için en kötü 14-15 FAZ olmalı, X870 serisine...
  17. canomer

Hocam oyun için zayıf dediğin işlemciler son nesil işlemciler?? En fazla 50-60 FPS az alırsın ama hala 200+ FPS alabilirsin iyi bir ekran kartı ile. Bu işlemcilerle oynanamayan oyun mu var?
  18. canomer

Hocam selamlar, ben debugging ve sanal makine yoğun çalıştığımdan imzamdaki sistemi topladım, ekran kartı zevk meselesi 3440x1440 monitör kullandığımdan 3060 vb. de kullanabilirdim. Sanal makine ve debug işlemleri çok RAM yiyor ve rahat çalışmak için işlemcinin çok çekirdekli olması gerekiyor...
  19. canomer

Bu pcyi topladım iyi midir

Ya hocam gözünü seveyim böyle mi yapalım şimdi? Karşındaki adam gömülü yazılım mühendisi, VRM kalitesini, kapasitör kalitesini sen mi bana öğreteceksin? Eyw pc toplama tecrüben fazladır, bir çok sistem elinden geçmiştir de bilip bilmeden yorum yapan ben değilim burada. PC toplamayı girip en...
  20. canomer

Bu pcyi topladım iyi midir

Belirtmiş olduğunuz Hocam hazır sistemlerde tüm satıcılar kötü parçaları gizleyip işlemci ve ekran kartını ön plana çıkarıyor sonra oyun oynarken tak ekran gitti, ne oldu PSU yetmedi, tak ekran gitti, ne oldu işlemci 90 derece gördü kendini kapattı. Buradaki sistemi elle toplasa 6-7 bin tl daha...
Top Bottom