Arama sonuçları: *

1. C

Maksimum 40000 TL Masaüstü bilgisayar Önerisi

1 TB SSD TAKABİLİRİM FAKAT POWER İCİN BİRSEY YAPAMAM HOCAM POWER OLMADAN VEREBİLİRİM AMA
  2. C

Maksimum 40000 TL Masaüstü bilgisayar Önerisi

ryzen 5 7500f msi 620 anakart asus 4070 super kinston 16x2 5600 mhz ch 36 ram gamebooster 4 fanlı kasa 650w psu 512 gb nvme ssd 37000 tl sıfır
  3. C

Yarın yayınlanacak donanım arşivi sistemi

indirim linki nerde
  4. C

Monitöre Uygun Sistem ?

kardesim ilgini ceker mi bilmem ama gigabyte 27 inc 2k 165 hz monitorumu 4350 ye satıyorum 5500-6000 bantlarında sıfırı ben asgari ucret 5500 ken itopya indirimden aldım zararına bırakıyorum kafanda birsey olmasın aktif kullanıyorum hala
  5. C

Kasa Montajına Yardim

Kasa montaj fiyatına 150 TL dedikleri için kendim yapmak istedim anakarta bileşenleri takarım ama kablolamada görüntülü yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim
  6. C

Adana'da Kasa montajima yardım edebilecek biri var mı ??

Anakarta işlemciyi takarım ram ssd onlar kolay fanları anakarta bağlamak ve PSU kabloları sıkıntı kasada 7 tane fan var yanlış bir şey yapmak istemiyorum
  7. C

Adana'da Kasa montajima yardım edebilecek biri var mı ??

Arkadaşlar ekran kartsiz apu bı sistem topladım kasam warmech gösterişli bı kasa montajını kendim yapmak istemedim bu işten anlayan kötü görüntü vermeden kablo işlerini halletmeme yardım edecek kimse var mı mavi bulvarda oturuyorum
Top Bottom