Arama sonuçları: *

1. cengizovic

İlk hangi yükseltmeyi yapmalıyım? (Ekran kartı, işlemci)

Amazon üzerinde faizsiz 4 taksitli şekilde aylık 1700 TL ye denk geliyor. Ben şuan alamam bütçe sıkıntım var. Fakat takibe aldım. Sizin gibi fiyatlarının düşeceğini umuyorum. Daha fazla yükselmez umarım. 1-2 ay sonra güzel bir indirim denk gelse süper olur. Ayrıca elimdeki işlemciyi de satsam...
  2. cengizovic

Aynen sanırım öyle. Sıfır 5700x3d almak mantıklı mı? Taksitli şekilde almayı düşünüyorum. 7000 TL fiyatı var. Şöyle 5500 TL falan düşse çok iyi olurdu. Bekleyeceğim biraz ama bir ihtimal indirime girer diye.
  3. cengizovic

Yani ddr5 için anakart ram ve yeni işlemci de gerektiği için daha fazla masraf ediyor. Ddr5 sistemi 3-5 sene sonra yeni sistem alınca geçerim. Şuanlık bu kafi gibi.
  4. cengizovic

Anakartım MSI B550 Gaming Plus ilk işlemciyi yükseltmek mantıklı o zaman. 1735467553 Bende öyle düşünüyorum. 5700x3d iyi olur.
  5. cengizovic

Konuda yazmıştım. 5700x3d
  6. cengizovic

Sistemim: Amd R5 3600 işlemcim, Asus Dual 5600XT ekran kartım var. Sistemimi yükselteceğim. Ekran kartı olarak 3070 veya 6800XT (hangisi uygun gelirse) İşlemci olarak 5700x3d düşünüyorum. (Tavsiye alırım) işlemciyi sıfır almayı düşünüyorum taksitli şekilde. Abartı mı olur? 7k fiyatı var. CS2...
  7. cengizovic

Sistemimde neler yükseltmeliyim? Ekran kartı, İşlemci önerisi

Almışken 5700 ve üstü düşünüyoruk. Bütçe yetmezse 5600x alırım.
  8. cengizovic

5700x de olmaz mı? 5700x3d fazla bulunmuyor ikinci elde. 7600x AM5 benimki desteklemez. 5700x bile olabilir.
  9. cengizovic

Evet 5700x olabilir işlemci olarak. İşlemci önceliğim şuan. CS2 oynuyorum daha çok. Ekran kartı olarak da aklımda 3070 ya da 3070TI var. Fark eder mi bilmiyorum.
  10. cengizovic

Sistemimi sorunsuz kullanıyorum. Sistemi toplayalı 4 seneyi geçtiği için yükseltme yapmak istiyorum. Hangi parçaları yükseltmeliyim? Öncelikle CS2 oyununu sık oynuyorum. Yükseltme işlemini elimdekini takas + nakit olarak değişeceğim. Ya da elimdeki parçayı satıp üstüne para koyup satın alacağım...
  11. cengizovic

17000 TL ye r5 5600+ rtx2060s iyi midir?

Ben kaç senedir 5600XT ekran kartı kullanıyorum. En son 2 sene önce aldım wattman hatasını en fazla 2 kere o da. AMD gayet iyi. Güncellemeyle sorunları çözüyorlar. 3-4 sene oldu kartı kullanalı. Bunca zaman kart bir sıkıntı çıkarmadı. O kadar oyun oynadım ne mavi ekran verdi ne hata verdi...
  12. cengizovic

Çözüldü✓ 3060 Bu Kadar Eder mi?

Alınır. Bu fiyata zaten anca sıfır olarak ekran kartı alabilirdin. Testlerini yapıp alabilirsin.
  13. cengizovic

Sistem yükseltme tavsiye

Bütçeyi biraz zor toplarım gibi şuan fazla oynamıyorum oyun. Bf 2042 ve cs2 var. Arada arkadaşlarla giriyoruz. Önce ektan kartını alsam bir süre darboğaza razıyım. Çalışmadığım için bütçe kısıtlı :/
  14. cengizovic

Sistem yükseltme tavsiye

Doğru hocam. Şuan modellere pek hakim değilim. Alırken bakarım tabi. Sadece bu markalar iyidir diye düşündüm. Bu bahsettiğiniz kötü soğutmalı model baya ucuza gelirse alırım hocam sanki. Yinede araştıradağım teşekkürler..
  15. cengizovic

Sistem yükseltme tavsiye

Olabilir hocam bakarım bir fps testlerine fazla fark yoksa 3060ti de düşünenilirim. Ya da artık hangisi ucuz gelirse. Olur hocam soğutucuyu ilerde alırım en son olarak. 1705406568 Markası ne hocam? Asus, msi falan olmasına dikkat ediyorum. Soğutmaları iyi diye.
  16. cengizovic

Sistem yükseltme tavsiye

Sağolun hocam. 6kya çok uygun bulmuşsunuz. Nereden buldunuz? Sahibinden mi yoksa başka yerlerde vsr mı? Önerdiğiniz yer varsa takipte kalayım. Bir de garantili mi buldunuz?
  17. cengizovic

Sistem yükseltme tavsiye

Hocam Amd düşünmüyorum şuan sadece nvidia deneyimlemek istediğim için yükseltmek istedim yoksa ben fazla da oyun oynamadığım için bu sene malum derslerden dolayı 5600xt her türlü yetiyor yani. 1705358570 Hocam biraz bakındım ben 600w yeterli oluyor diyorlar 5600x ve 3070 için. Bir süre idare...
  18. cengizovic

Sistem yükseltme tavsiye

Yani ilk önce ekran kartı yükseltip 3070 alıp. İşlemciyi de satıp ya da takas edebilirsem 5600x yükseltsem olur gibi dediğiniz gibi psu da sıkıntı. Kpss senem bir de baya uğraştıracak gibi duruyor.. 1705358172 Hocam 3060ti evet mantıklı ama biraz farkla 3070 de bulunduğu için emin olamadım 3070...
  19. cengizovic

Sistem yükseltme tavsiye

Önceliğim ekran kartı hocam. Amd ekran kartı kullanıyorum. Bu 3-4 sene oldu kullanalı. Memnundum. Sorun çıkartmadı sıcaklıklarda gayet iyiydi. İşlemciyi de stok soğutucu ile kullandım yükte hiç 70 dereci geçmediç hatta 70-72 bile zor gördüm. Ekran kartı olarak bir de nvidia deneyimlemek...
  20. cengizovic

Sistem yükseltme tavsiye

İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Ekstradan yazıyorum; İşlemci: R5 3600 Ekran kartı: Asus Dual 5600XT Ram: Cricual Ballistix 3200mhz Anakart: MSI B550 Gaming Plus Kasa: TD500 Psu: 600w Monitör: Aoc 27 inch 165hz Ekran kartımı satıp güncellemek gibi fikrim var. Yani ekran kartını satıp en fazla...
Geri