Arama sonuçları: *

1. C

20.000₺ ile Bilgisayarımı upgrade edeceğim tavsiye arıyorum

İşlemciyi 5700x3d yapıp ekran kartını satıp kalan paraylada o bütçede daha güçlü ekran kartı güzel olabilir ddr5 için komple pc bu bütçe yetmez
  2. C

İ5 9400F+GTX 1660 SUPER 15k'ya alınır mı?

15kya rx 6600 tarzı sadece kasa olarak bulunabilir bence o tarz bir şey bakıp ekipmanları ucuzundan alıp yavaş yavaş yükseltmek en iyisi çok eski bir sistem
  3. C

Sistemim nasıldır önerilerinizi bekliyorum ilerisi için.

Ekran kartı yükteyken kaç derecelerde kaç fanla çalışıyor? Benim ekran kartım çok ısınıyor da acaba kasanın hava akışımı kötü aynı kasayı kullanıyorum
  4. C

Intel ARC B580 Sistem Toplanır mı?

Üreticilerin sitesinde her zaman bir miktar fazla yazar dediğin tam güç vermesi vs muhabbetinden https://www.techpowerup.com/gpu-specs/arc-b580.c4244 450w yeterli. 300w psu ile 1060 pc kullandım sorunsuz.
  5. C

Intel ARC B580 Sistem Toplanır mı?

Alınır. Sisteme 450w yeterli ona rağmen 500w psu var. Gayet yeterli.
  6. C

Pc mi yükseltiyorum hangi parçaları öncelikli yükseltmeyliyim

Bios update atıp bütçe varsa 5600- 3070/6700xt gibi yoksa 3600- 2060 super gibi bir dizilim yapılabilir
  7. C

İntel Arc B580 Sistem Topladım Sizce Nasıl?

Bayağı kötü toplamışsın. Bu bütçede nvidia yada amd tercih ederdim ekran kartında. 20-25 arası bütçede değerlendirilebilir bence b580
  8. C

25000 TL Amazon'dan PC Toplama

Mümkünse amazondan alma buı aralar bozuk, kullanılmış ürünleri falan gönderiyorlar. Forumda 2 kişinin ve benim başıma geldi şuan anakartın değişimden gelmesını bekliyorum
  9. C

2K'da Bu sistem Darboğaz olurmu

Olmaz 1080p bile kullanılır.
  10. C

Sistem Upgrade Etmeyi Düşünüyorum Yardım

Bu düzeyde kalacaksan ekran kartı değiştirsen yeterli. 5000 serisi kullanıp başka bir 5000 serisine geçmek çok mantıklı değil. 4060ti 16gb'a o paraları vermek yerine 4070 biraz daha bütçe çıkarsa 4070 super değerlendirebilirsin.
  11. C

Çözüldü✓ İşlemciyi mi yüksek alayım ekran kartını mı?

16gb vramin sana çok lazım olacağını düşünmüyorsan fiyatına değer fark yok 4070 superle ti super arasında x3d işlemcilerden birine geçmek daha cazip bence
  12. C

Rtx4060’ın yanına i5 13600K ya da Ryzen 7 7700X

Hangisi uygunsa o alınmalı. Orta seviyede fiyatina gore tercih yapilmali. L3 onbellek cok fark olusturmaz. Csde valoda ryzen 600 fps veriyorsa intel 500 veriyor. Bu tarz oyunlarda 600hz monitor kullanmayacagin icin cok takilmamali. Single core daha basarili hatta intelde. X3d islemciler disinda...
  13. C

2 Bin için ddr5 e geçilir mi

Olmaz sorunsuz kullanabilirsin. Ama am4 platformunda olan çift kanal ram performans artışı am5 platformunda var mı bilmiyorum.
  14. C

2 Bin için ddr5 e geçilir mi

Böyle bir fark imkansız hiçbir yerde örneğini bulamazsın. Bios ayarlarınız yapılmıştır pbo, ram frekansı, core performance boost gibi ayarlar etkiler.
  15. C

7000 TL'ye APU Sistem Toplanır Mı?

Çok araştırmadım ama aşağı yukarı 7000tl civarına ryzen 1600 gtx 1660süper seviyesinde sistem toplanır. üstelik pazarlık yapa yapa totalde 8 civarına olacak pcyi 7000 civaırna toplayabilrsiniz
  16. C

7000 TL'ye APU Sistem Toplanır Mı?

ikinci elden ekran kartlı bir sistem daha uzun ömürlü olur bence kısıtlı bütçede ikinci ele yönelin
  17. C

Bilgisayarım ne kadar eder değişmelimiyim

O zaman gayet iyi bir sistemin var. Şuanlık çoğu oyunu oynayatabilecek güçte. İlla yükseltmek istiyorum diyorsan bence minimum ekran kartın nvidia tarafında 4070 amd tarafında 7800xt falan olmalı. Diğer türlü değeceğini sanmıyorum.
  18. C

Bilgisayarım ne kadar eder değişmelimiyim

Yeni sisteme ne için geçeceğine bağlı. 1080p ultra-yüksek ayarlarda çoğu oyunu oynatabilecek bir sistemin var. Rami tekli 8gb olarak kullanıyorsun yanına bir 8gb daha eklesen performansın daha çok artacak. 2k kullanmak istemiyorsan gereksiz şuanlık. Elindeki sistemde 10-15 civarı eder diye...
  19. C

Valo 400-500 fps sistem önerisi ?

Bence de etmiyor o fiyatlara 7800x3d alıyorsun ama anakart vs maliyeti daha fazla oluyor. Bütçesi yetmiyorsa bu istediği fpsleri sabit alacak sistem istiyorsa ikisinden birine gitmesi şart
  20. C

Valo 400-500 fps sistem önerisi ?

7800x3d olabilir yetmezse 5800x3d olabilir
Geri