Arama sonuçları: *

1. C

Arkadaşlar Hayırlı Olsun Alırım 🙏☺️

Teşekkürler kral daha iyisi sizlerin olsun 🙏
  2. C

1 hafta erken geç alsaydım sadece kasada 20k zararım vardı 5000 serisi ne zaman gelir belli değil ki daha süperler çıkmadı 🙃
  3. C

Teşekkür ederim hocam 🙏
  4. C

Hazır sistemdi @Kürşat Kütükçü reis buldu sistemi 1704315349 FPS oyunları oynamaktan zevk alıyor o zevki arttırmak içinde bu monitörü tercih ettim kişiden kişiye değişir tabi 1704315378 Hazır sistemdi sıvı soğutucuda hazırdı ben ekstra eklemedim
  5. C

Sistem kaldırıldı https://www.qp.com.tr/qp-pch-premium-strix-amd-oyun-bilgisayari ama yinede linki bu
  6. C

Teşekkürler kral 🙏
  7. C

Fps oyunları oynamak için valorant cs2 1704312160 Düzelir kral takma kafana
  8. C

Bundan 1 sene önce 120hz monitörden 360 a geçmiştim baya gözle görülür fark vardı, şuan sistemde olan işlemci dünyanın en iyi oyun işlemcisi olarak geçiyor genellikle valorant cs2 gibi oyunlar oynayacağım için rahatlıkla o fpsleri alırım diye düşünüyorum.
  9. C

Genellikle fps ve mmorpg oyunları oynuyorum fps oyunlarından aldığım zevki üst seviyeye çıkarmak için bu tercihi yaptım yoksa evde 4k televizyonda var ona bağlayıpta oynarım 😂😂
  10. C

Bundan 5 ay önce yeni evlendiğim için eve Samsung 4k QLED tv aldım 55inç bilerek öyle monitör almadım hikayeli oyunlarda bilgisayarı tvye bağlamayı düşünüyorum https://shop.samsung.com/tr/55-qled-4k-q60c/?integration_ekran_ekranboyutu=55"
  11. C

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun arkadaşlar 🙏 1704290564 Denicez kral 😂😂
  12. C

Amin inşallah 1704285399 Teşekkür ederim 🙏
  13. C

Teşekkür ederim kral Allah razı olsun 🙏
  14. C

Teşekkür ederim kral daha iyisi sizlerin olsun
  15. C

Evet 1704275988 Sistemi 73 e ekranı 32.750 ye aldım kasayı @Kürşat Kütükçü reisim bulmuştu Şuan kasa kaldırılmış sistemden en yakını qp sitesinde 92 itopyada 130 küsür
  16. C

Kasayı kredi kartından aldım 3 taksit monitör peşin 1704275556 Teşekkür ederim kral 🙏
  17. C

Maalesef sistemi kaldırmışlar. https://www.qp.com.tr/ burdan bakabilirsiniz
  18. C

her şey için teşekkür ederim, kral adamsın vesselam 🙏🫡 1704273455 Hazır sistem olarak o fiyata gelmişti şuan en ucuz 4080 Noctua akakçede 55k
  19. C

😂😂😂 1704272809 Teşekkür ederim kral 🙏 1704272819 Daha iyisi sizlerin olsun
Top Bottom