Arama sonuçları: *

1. D

Sistemim Yükseltmeye açık mı?

Bütçeniz elverdiğinde ileride güzel bir ekran kartı+işlemci ile yolunuza devam edebilirsiniz.
  2. D

apu sistem ile pubg mobile emulatör oynamak mümkünmü ?

Mümkün ama en az 2400g,4300ge,3400g gibi işlemcileri tercih etmeniz daha iyi olur performans açısından.
  3. D

Ryzen 3 1300X+GTX 750 1 GB Hakkında

Arkadaşlar peki ryzen 5 1600 AF +GT 1030 +8 gb ram ile ne gibi değerler alınabilir?
  4. D

8 GB 3000 mhz tek adet.
  5. D

Arkadaşlar Ryzen 3 1300X ile GTX 750 1 GB ikilisi Valorantta Düşük ayarlarda 120+ üstü verir mi?
  6. D

5000tl ye bu PC nasıl ?

Valorantta güzel fps alırsın ama diğer parçalarda önemli,tam olarak diğer parçalarıda atabilirmisiniz? 1621328302 r5 2500x 4 core 8 thread,r5 2600 ise 6 core 12 thread,bu iki işlemci arasında performans farkı ciddi anlamda var.
  7. D

5500TL Pc Toplama Önerisi

B450M H ın mosfet soğutucusu yok,a320 ile bir farkı kalmıyor.
  8. D

Aradaşlar pc toplamak istiyorum ama bütçem çok fazla yok ne önerebilirsiniz.

Siteye girip bir bakarmısınız acaba psu ne diye?Video üzerinden 6,7 ay geçmiş ve sistemde psu ve kasa ve bazı parçalar değişmiş,ayrıca o model çok iyi değil fsp olsa bile.
  9. D

Çözüldü✓ Sizce 3800 TL'ye Bu 2 Aylık Sıfır Sistem Alınır mı?

Sistem monitöründen fazla fps olsa bile fark oluyor,örneğin 75 hz ama 230 fps alıyor diyelim,kare hızı sayıları bölüştürüldüğü için biraz daha oyuna etki ediyor,bu sadece fps oyunları tipi oyunlarda belli olur,hikayeli oyunlarda bunlara pek takılmaya gerek yok.
  10. D

Biraz sallamış,very high ayarlarda 50 ila 65 70 arası fps değerlerinde geziyor.Normal ayarlarda ise daha yüksek göreceğinden eminim.
  11. D

Kartın bellek fazla olması önemli değil,içindeki chipset gücü önemli.Burada 4 gb olması senin ekstra grafik ayarlarını açmana yarar sağlar.O yüzden biraz daha iyi halini düşün 4 gb alacağın için.
  12. D

Dediğim gibi Türkiyedede uzun süredir pyasada bulunan bir marka,HD 3650 modelini kullanmıştım ve gerçekten hiç üzmeyen bir karttı.Ona bakarsak Sapphire şu an AMD kartlar için en iyi üreticiler arasında ancak o da eski zamanlarda çok sorunlu kartları vardı (bazı r9 ve HD kartlar.)
  13. D

Bu videolara bakın derim,alttaki video 2x8 ram ile çekilmiş ona göre dikkate alın.
  14. D

Yanlış açıklamışım,Powercolor markası AMD ekran kartı konusunda en bilindik ve köklü markalardan,sırf birkaç eski kartı sıkıntılı diye kötü olmuyor.Eğer sapphire veya msi gibi markalarla aynı fiyattaysa alınmaz zaten ama daha ucuz alternatifse alınabilir.
  15. D

Bu kanıya nasıl vardın?AMD kart konusunda en köklü ve en bilindik markalardan birisi,sırf birkaç eski kartı sıkıntılı diye kötü marka olmuyor.
  16. D

Red Devil serisi bir 6700 XT modeli ise alınır.
  17. D

İkisininde modeline bağlı,biostar anakart alınabilir ancak powercolor ekran kartının modeli önemli.
Top Bottom