Arama sonuçları: *

1. dexmete

İnternet sorununu nasıl çözerim

Wifi adaptör ile
  2. dexmete

Hayır kurulum yapıp fişe takıp çalıştırıyosun. Özelliği ; kablosuz ağınızın menzilini güçlendiriyor. (1 diş çekiyorsa onu 3-4 diş yapıyor mesela ) . Böylelikle daha stabil internet kullanabiliyorsunuz
  3. dexmete

Ben evde 100 mb internet kullanıyorum kablolu ile 95 lerde alıyorum ama kablo karmaşası ve duvarı falan delmem gerekiyor. Evde karmaşa olmasın diye yapmadım. Bunu çalışma odama taktım direk buna bağlanıyorum 55-60 Mb alıyorum fix şekilde. Odam sizin bahsettiğiniz mesafeden uzak ama benim odam...
  4. dexmete

https://www.akakce.com/wifi-guclendirici/en-ucuz-xiaomi-mi-wifi-pro-300-mbps-fiyati,200620527.html Çalışma odana şundan alıyosun sorunu çözüyosun. Aldığın hız düşer ama çok dalgalanma olmaz. Aynı sorun bende de var ben bu cihazla internetimi kullanıyorum. modem dibinden 40-45 alıyosan bu...
  5. dexmete

RX6800 sistem ne kadar eder?

Hocam konuyu hortlatıyorum ama sistemi sattınız mı acaba ? Sattıysanız ne kadara sattınız ?
  6. dexmete

Sonunda Bilgisayar Topladım 9 Ay Sürdü :)

Hocam hayırlı olsun. Kendim uzun boylu olduğum için bacaklarım her yere sığmıyor. Muhtemelen sağ ve sol kapaklar dolayısıyla ortada otururken bunalırdım. Onun dışında çok şık ve düzgün bileşenleri olan bir sistem toplamışsınız. Estetik duruyor. Hayırlı olsun
  7. dexmete

Çözüldü✓ Bacanağa özel sistem topluyorum bütçe 25 bin

Bacanak detayı çok kritik 😂
  8. dexmete

Yeni kasa alıyorum sizce nasıl?

Hocam ben zaten sizin attığınız sistemle alakalı bir yorum yapmadım ki. İlk mesajdan beri arkadaşın attıgı sıstemle alakalı yorum yazıyorum. Okumaya üşendin sanırım
  9. dexmete

Ne yazıyor tam olarak ?
  10. dexmete

120 mm sıvı soğutucu işe yaramaz. Markaya herhangi bir şey söylediğimi sanmıyorum
  11. dexmete

Fiyat performans açısından söyledim. Attığı sistem pahalı bence o paralar verilmez yani. Soğutucu bile 120 mm işe yaramaz bi şey . Düzgün bi soğutucu işe bütçe iyice yukarılara tırmanacak
  12. dexmete

Pc hocası sistemine baktınız mı 18 k ya
  13. dexmete

Hazır sistem tavsiyeleri

Yanlış link atmışsın hazır sistemler sayfasına yönlendiriyor. Kontrol eder misin ?
  14. dexmete

Yeni Topladığım Bilgisayar Herkese Nasip Olur İnşallah Bileşenler Nasıl?

Hocam hayırlı olsun. Herkese nasip olsun biraz fazla iyimser kalmış 🥲
  15. dexmete

ŞOKTAKİ 3060 LI SİSTEM ALINIR MI

Puding aldığın yerden bilgisayar alınmaz
  16. dexmete

Hazır PC almayın! Artık avantajlı değil. Bu fiyata daha f/p'si yok. 23.765 TL

Çok BOMBAstik bir sistem kral eline sağlık 🤙
  17. dexmete

Çözüldü✓ 4060 Ti'lı Hazır sistem

Vatandaki sistem değil mi bu hocam ? Psu korkutuyor sadece onun dışında şuan vade farkı olarak avantajlı vatan dan almak. Hele de ziraat kart varsa +3 taksit imkanı da güzel
  18. dexmete

💸31K Topladığım Sistemi Değerlendirin.🧐

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bu bütçelere göre ekran kartı çok düşük kalmış bana göre. Hazır sistem almak isteseniz 4060-4060 ti alabilirsiniz bu bütçelere.
  19. dexmete

4070Ti Sistemim ne kadar eder

40 k gibi gider ( + , - %5 fiyat farkedebilir )
Top Bottom