Arama sonuçları: *

1. diekatze

Hazır Sistem Savaşları

Genelde ekran kartı harici montajlanarak gönderilir. Gerekli testler tüm parçalar için yapılır. Bazı parçalar tray diye geçiyor kutusu gelmiyor, bu sistem için bilgim yok.
  2. diekatze

Sistemim Ne Kadar Eder?

Forumun kanser kitlesi böyle maalesef.
  3. diekatze

Sistemim Ne Kadar Eder?

Boş yorum yapmadan düşüncelerinizi bekliyorum.
  4. diekatze

Sistemim Ne Kadar Eder?

Ya kardeşim hadi bi ... Bilmeyen yazmasın abicim.
  5. diekatze

Sistemim Ne Kadar Eder?

Kardeşim ekipmanları ile diyorum bak kasayı satmıyorum sadece az mantıklı hareket edin ya
  6. diekatze

Sistemim Ne Kadar Eder?

Ekipmanlar Allah'a mı emanet :D Sen daha fazla yazma ya.
  7. diekatze

Sistemim Ne Kadar Eder?

23 Şubat 2021'de GameGaraj üzerinden satın alınan sistemimi satmayı düşünüyorum ama ne kadara satmalıyım bilmiyorum. Tüm ürünlerin kutusu duruyor. Ayrı ayrı değil tüm ekipmanlar dahil satmak istiyorum.
  8. diekatze

Çözüldü✓ Gamegarajdan bilgisayar alirken iki kez dusunun

Aldığın sistem muhtemelen bu; https://www.gamegaraj.com/urun/gt301-5a-3060-asus/ İnceleme videosu ve yazısı ise ; https://www.technopat.net/2022/05/20/ryzen-5-5500-oyun-performansi-game-garaj-gt301-5a-3060-asus/ GameGaraj ile iletişime geçmeden böyle bir konu açıp firmayı kötülemen hiç etik...
  9. diekatze

Çözüldü✓ Gamegarajdan bilgisayar alirken iki kez dusunun

Bir kere GameGaraj'ı karalaman mantıklı değil. İhtimaller üzerinde durarak saçmalamışsın.
  10. diekatze

Rival Elite V2 Toplama sistemi alınır mı ?

Kendin toplasan daha uyguna gelir. 6600xt 7700 TL İşlemci 2500 TL Anakart 2000TL
  11. diekatze

Çözüldü✓ Yurtiçi ile bilgisayarım geliyo yaşadığım şehre ulaştı ama gün içinde gelirmi

İtopya gönderiyor 1652519550 Doğruyu söyleyen kargo şirketi var mı? 1652519582 Dağıtıma çıktıysa akşama kadar gelir.
  12. diekatze

Şaka mı fiyat artışları ?

Şaka kanka, düzeltecekler birazdan.
  13. diekatze

Bilgisayar Toplayacağım

Üstüne şeffaf örtü alıp kullanabilirsin. 1651747191 Şu üründen bahsettim; https://ty.gl/z0d1fxfezi Masanın ölçüsüyle birebir yaparsan sırıtmaz.
  14. diekatze

Şu sistemi topladim sizce kazık mı yedim ?

Ekran kartı yok. Topladığı sisteme hangi ekran kartını tavsiye edersiniz diyor.
  15. diekatze

İ3 10100F-RX6500XT Sistemi 7.499TL'ye Aldım/ Fiyat İyi Mi?

Eğer kampanya veya bedava aldıysa 100'lük kuponu 70-80 e bırakması lazım. 92 TL'ye satıyormuş. 8 TL daha verip cashback ile alırsın daha iyi mantığı yok.
  16. diekatze

Çözüldü✓ Babam Vatandan PC Almış, Bakar Mısınız?

Yorumları gösterip caydırmış babasını.
  17. diekatze

Şimdiden tavsiye sistem çıktığında beğenirsen ve mağaza özel stok açılırsa gece 12'den git.
  18. diekatze

Adına çok sevindim kardeşim en iyisi. Her şeyi geçtim zaten Windows'a para vermek mantıksızlığın daniskası.
  19. diekatze

Babana konudaki bütün yorumları göster tek tek okusun. Bu babalardaki vatan sevdasına tamamım ama vatan bilgisayar sevdasına karşıyım.
Geri