Arama sonuçları: *

1. e.ozden

Sistemimi yükseltmeye nerelerden başlamalıyım?

O zaman bir süre daha idare edip, sistemi satmak en mantıklısı görünüyor. Teşekkür ediyorum kıymetli bilgileriniz için
  2. e.ozden

Sistemimi yükseltmeye nerelerden başlamalıyım?

Merhabalar, Sistemim aşağıdaki gibidir. Sistemde hangi ekipmanı neye göre yükseltmeliyim? Ufak bir plan çizmek istiyorum kendime. Öyle çok çok güçlendirmeme gerek yok sistemimi. Şu anda bile az çok yetiyor. Oynadığım oyun sayısı az ama güncel tutmak istiyorum. Neler yapabilirim? Anakart...
  3. e.ozden

Webcam Logitech c270 c310 c505 Hangisi Alınır Son Karar Acil

Kusura bakmayın görmemişim bildirimi. Aynen arkadaşın dediği gibi.
  4. e.ozden

Normal düz kargoladi arkadaş. Oradan aldım. Sonra satın almaya onay verdim
  5. e.ozden

Valla dolaptan aldım ben. Sıkıntı yaşamadım. Orası tercih meselesi. Valla bilemiyorum olabilir neden olmasın
  6. e.ozden

İkinci el C920 alabilirsin. Ben öyle yaptım. Memnunum.
  7. e.ozden

DA Sistem2 'mi kaç liraya satmaliyim?

O zaman ekran kartı almak daha mantıklı. Ben hiç yoksa 6-7 eder diye tahmin ediyordum çünkü. Cimriden biraz fiyatlarına baktım. En iyi ihtimalle 5000 e satsam, yine 3000 TL açık kalacak. Ona zaten ikinci el uygun bir ekran kartı bulurum. Sistemimle devam ederim. Teşekkürler değerli fikirleriniz...
  8. e.ozden

Monitör dahil mi?
  9. e.ozden

Merhaba, Biraz maddi sıkıntı içindeyim. Bu nedenle ekran kartımla (RX5600xt) mining yapıyorum bir rige taktırdım. O neden kasam boşa çıktı. İtopyadan almıştım. Sistem boşa çıktı şimdi. Önümde iki yol var. Ya bilgisayarın diğer parçalarını satacağım ve laptop alacağım. ya da idareten ekran...
  10. e.ozden

8500tl bütçeyle monitör dahil pc topladım

Yok hocam henüz gelmedi, cuma günü kargoya verileceğini söylediler.
  11. e.ozden

Valla onu bilemiyorum hocam ne desem yalan olur. Ama acelen yoksa bir iki gün daha bekle takip et biraz. Arada stoğa gelip gelip gidiyor. Ben de bekledim kasayı ve işlemciyi. Bi' ara 3600 'de yoktu stokta. 3600X vardı. O da çok yükseltiyordu fiyatı. Sonrasında gelince hemen satın aldım. Ama...
  12. e.ozden

Hocam sistemin güzel ancak bence DA-2 'yi özelleştirip alsa idin. Daha uyguna geleceğini düşüyorum. DA-SİSTEM 2'yi özelleştirerek şu sisteme, 8.614,92 TL ödedim. (Monitör dahil) DA-SISTEM2/ 1 X SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz...
  13. e.ozden

Satılık Masaüstü Gaming bilgisayar (Ryzen7 3700x, Rtx 2070)

Selam arkadaşlar, Arkadaşım, otomobilini değiştirmek için 4 aylık bilgisayarını satmayı düşünüyor. Bilgisayarın özellikleri ve kullandığı aksesuarları aşağıya ekledim. Garanti belgeleri, faturaları ve kutuları mevcut. Almak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir. ASUS TUF B450 PRO GAMING ATX...
Top Bottom