Arama sonuçları: *

1. E

35000TL MONİTÖR DAHİL RTX EKRAN KARTLI SİSTEM ÖNERİSİ

teşekkür ederim ilgilendiğin için. nasipse bu akşam satın alacağım. Umarım yeni bir zam yemez. :censored:
  2. E

şu an bu şekilde ayarladım. bütçemin taş çatlasın çıkartabildiği bu. hazır sistem olduğu için kısıtlı yükseltmelere sahip ama sanırım kasa ve anakart oldu. işlemciyi 7500f e çekmek zorunda kaldım. ve ssdiyi de 1tb tan 512gb a
  3. E

+4900 tl diyor malesef imkansız bütçe 35 k ayarlamıştım şuan 50k ya çıktı neredeyse 2 gün daha beklersem bu üründe zam yiyecek heralde :D
  4. E

b650 hangi markanın biostar b 650 mp e uygun mudur
  5. E

anladım. kasa güncellemesini ekledim. peki işlemci için ne diyorsun ? sence 7500f yeterli olur mu oradaki bütçeyi kısıp kasaya eklemeyi düşünüyorum çünkü ram malesef kısılamıyor hazır sistem olduğu için...
  6. E

gerçekten çok önemli bir güncelleme mi çünkü bütçeyi yaklaşık 10k aştım zaten eğer yeterli ise şuan eklediğim kasa güncellemeyeceğim ayriyetten 7500f ile 7600 arasında cok bir fark var mı onada çünkü +1000 küsür lira daha veriyorum
  7. E

Gerçekten şaka gibi bi olay. zaten çok kararsızdım gg9 u alsam mı almasam mı acaba diye tam karar verdim almak için girdiğimde zam yemişti. mecburen bütçe arttırmak zorundayım şuanda böyle bir sistem buldum fikrin varsa yorumlarsan sevinirim.
  8. E

1 günde fiyat 33k olmuş hala alınır mı yoksa başka bir sistem bulunur mu mecburen bütçeyi arttırmak zorunda kalacağım. yaklaşık 40k kadar 1735217583 hayırlı olsun fiyat zam yedi sanırım pişman olacağız. 33 bin küsür tl olmuş dün gece almak için girdiğimde farkettim bende.
  9. E

https://www.gaming.gen.tr/urun/575876/eg-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-d6-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Bu sistem nasıl sizce bütçeyi biraz zorlasam düşünülür mü ?
  10. E

evet piyasa biraz karışık bende çok kararsızım malesef. 2k ekran kartı olduğunu duymuştum fakat monitör olarak çok fazla bütçe olmadığı için 4klık bir monitörde verim alabilir miyim ya da bu attığınız monitörler 2k destekliyor mu ? 1735128817...
  11. E

tamamdır teşekkürler monitör olarak bir öneriniz var mı
  12. E

monitör olarak bir tavsiyeniz var mı 4-5k civarına
  13. E

böyle bir sistemi vatan bilgisayardan bu fiyatlara bulma şansım olur mu sizce elden almak istiyorum kargo beklememek için
  14. E

Merhaba. 35000tl bütçem var monitör dahil bir sistem tavsiyesi arıyorum. oyun odaklı olucak yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom