Arama sonuçları: *

1. emrethelazkopat

Bu sistem günümüz şartları için sizce nasıl ?

İşlemcini değiştir . Sıvı soğutma yerine kule alabilirsin . Ucuz sıvı soğutmanın belası çok olur , zaten iyide değil . Bunun yerine Arctic Freezer al hem daha ucuz hem çok iyi soğutuyor
  2. emrethelazkopat

Bu 4060ti sistem bu fiyatı hakediyor mu ? Daha iyi bir tavsiyeniz var mı ?

RTX 4060 Ti şu an bazı durumlarda gelecek için kesin steril kalacak bir gpu . Youtubede bir çok örneği var .
  3. emrethelazkopat

Bu parçalara göre hangi ekran kartı daha iyi olur , hangisi daha iyi

Arkadaşlar bir sistem toplayacağım ama bu iki ekran kartı arasında kaldım . Master serisi hakkında pek bir bilgim yok . Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Hangisi daha iyi ? ( Farklı anakartta olablir ama max 5800)
  4. emrethelazkopat

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800x işlemci 4070 ekran kartı b550 ana kart sistemi nasıl

Hocam bu eski nesil bir sistem ( işlemci , anakart ve ram ) daha güzel daha iyi bir sistem toplayabilirsin
  5. emrethelazkopat

Render ve Oyun için bu sistem sizce nasıl ?

Arkadaşlar selamlar. Hayırlı ramazanlar. Ben siber güvenlik ve dijital oyun tasarımındayım ayriyeten deli gibi Fps oyunları oynuyorum
  6. emrethelazkopat

Bu toplama pc yi sizce almalımıyım ? Neleri değiştirmeliyim ?

Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar Sizce kendimce topladığım bu sistem nasıl Ryzen 7 5800x işlemci yerince i5 12600k içeren bir sistem mi toplamalıyım Beni uzun vadede götürebilecek,yüksek fps almamı sağlayacak bir sistem istiyorum Bütçem monitör harici 31K civarı sistemde önere bilirsiniz
Top Bottom