Arama sonuçları: *

1. E

Bu fiyata bu sistem Alınır mı?

Bu sistem Alınır mı? yoksa baskami onerirsiniz
  2. E

Sistem önerisi sadece kasa

Arkadaşlar sistem lazım bu Alınır mı? ileriye dönük sonra upgrade edebilirim veya daha iyi sistem onerirmisiniz Lenovo legion 24.5" 165 Hz 0.5ms ips ekranim- msı mag coreliquid 240m sıvı soğutma mevcut onları kullanacağım 1080p oynayıp darboğaz yapmayacak sistem arıyorum veya ddr5li sistem...
  3. E

Max bütçe 25k +-3k oynayabilir

Arkadaşlar Lenovo legion 24.5" 165 Hz 0.5ms ips ekranim- msı mag coreliquid 240m sıvı soğutma mevcut elimde kasa lazım suanlik yardımcı olurmusunuz üzmeyecek parçaları uzun süre götürmesi gerek bu sistem Alınır mı? böyle
  4. E

Uzun süreli PC onerisi

Arkadaşlar bütçe Max 25k bana uzun ömürlü bir sistem lazım hani şu sistemi al arkana bile bakma gerek ana donanim olsun gerek yan parçalari olsun sorun çıkarmayacak upgrade fazla düşünmüyor sıvı soğutma aldım msı mag coreliquid 240m bunu takacağım ekranda Lenovo legion aldım 165hz oc ile 180hz...
  5. E

Bu sistemi al arkana bile bakma

Arkadaşlar bütçe Max 25k bana uzun ömürlü bir sistem lazım hani şu sistemi al arkana bile bakma gerek ana donanim olsun gerek yan parçalari olsun sorun çıkarmayacak upgrade fazla düşünmüyor sıvı soğutma aldım msı mag coreliquid 240m bunu takacağım ekranda Lenovo legion aldım 165hz oc ile 180hz...
  6. E

Uzun ömürlü bir sistem

Bütçe 25k filan arkadaşlar uzun ömürlü parçaları beni memnun edicek bir sistem lazım 4060 ti r5 5600 lü bir sistem olabilir üzmeyecek şekilde indirim olursa onuda bekleyebilirim
  7. E

Bu sistem nasıl arkadaşlar

Eyw sağolasın yani çalışma hayatına başladım 1 sene oluyor nerdeyse düze çıktım ilk bilgisayarımı aldım darısı herkesin başına
  8. E

Ben taksitle aldım 25e geldi
  9. E

Arkadaşlar neler önerirsiniz eksik filan buna ilave msı mag coreliquid 240mm sıvı soğutma aldım
  10. E

ACİL Vatan PC Önerisi Bütçe 25k

Üstüne bir 5k daha filan ortalama ve vatanda bir sistem daha buldum bir bakarmisin sınırlı stok ama 24.5k
  11. E

8x2 ram ve 1tb SSD koydu
  12. E

Arkadaşlar acilinden PC onerisi lazım vatandan alacağım taksitle alacağım çünkü çok bir fark koyulmuyor 12 taksite ilave olarak ekran klavye mouse onerirmisiniz dün bu fotodaki sisteme 24kya yaptı adam banabakarmisiniz acil
  13. E

Vatandan PC almak istiyorum bütçe 20-25k Takilsiyle

Vatandan sistem toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz taksitle alacağım veya herhangi başka bir yerde olabilir ilaveten ekran klavye mouse alacağım kasa için bütçe 20 25k bugün bana fotoğraftaki sisteme 24k yazdı adam yardımcı olurmusunuz 12 taksitte peşin fiyatına 1.5k fark ediyor
  14. E

Vatan PC Önerisi 24000TL bütçe

Arkadaşlar böyle bir sistem var Alınır mı? 24122tl
Top Bottom