Arama sonuçları: *

1. F

4500 TL'ye Kadar PC Önerir Misiniz?

Arkadaşın attığı sistem on numara sadece ramini kingston hyperx olarak değiştir 16gb lık seçeneğinden 2. olarak ise ssd ni istersen 480 yap istersende 1tb hdd senin tercihin
  2. F

Black Friday Indirimlerini Beklemek Mantıklı Mı?

alacağın urune gore değişir teknolojikse bekle eğer acil kıyafet falansa daha var ocakda falan herlade yinede sen bilirsin. (alacağın ürüne göre değişir)
  3. F

bu sistem ayın açarmı

:D :D :D :D :D
  4. F

bu sistem ayın açarmı

ben rahat olacağını düşünüyorum
  5. F

Montaj yapan yerler.

bence videoları izleyerekte yapabilirsin bilgisayarcıya vereceksen başında bekle
  6. F

Montaj yapan yerler.

neyin montajı
  7. F

Abim Kendi Pc mi Benden Fazla oynuyor

Kendine pc al ben oynuyamıyorum ben kendıme aldım sen oyna diye değil kendine pc al yoksa bilgisayarımı satarım de zamanla o pcyi sahiplenecek dım dızlak kalırsın hele birde üniye götürürse :D
  8. F

5500 TL ye bu sistem nasıl

https://www.itopya.com/teknoqueen-amd-ryzen-5-3500x-gigabyte-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ buna bakmanı öneririm kanka üstteki arkadaşın da dedigi gibi ssd yok
  9. F

5500 TL ye bu sistem nasıl

Kanks sanki 16gb ram olurmuş gibime geliyor 650w yerine 600 olabilir
  10. F

Bu durumda PC mi alınır laptop mu ?

oho ooo 11.sınıfsın pc zırt bırt toplanmaz bikere laptop al hem rahat taşırsın külfeti olmaz ama almışken 2500e 3000e alacaksan en az 4500e bir şey alacaksan al yoksa masaustu 1598280576 aga adam neden dandik laptop alsın bikere duzgün bir şey alsın her işini görür
Top Bottom