Arama sonuçları: *

1. floscy

Yarın satın alıcam inventus 43k kasa son görüşler

30kya 3080li bir sistem toplarsan büyük ihtimalle 10gb olur işlemci darboğaz atar ve ramlerden veya anakartlardan büyük derecede bütçe falan kesersin o yüzden çok da sağlıklı toplanan bir sistem olmaz bence
  2. floscy

hazır sistemin linkini atsana bi
  3. floscy

ben imzadaki sistemi 36kya toplamıştım:( ne ara 7-8k koydu üstüne
  4. floscy

rtx 3080 darboğaz sorunsalı

5700x 1080pde darboğaz yapıyordur bence 2kda yapmaz gibime geliyor ya yapıyor mu cidden
  5. floscy

35K MONITOR DAHIL HAZIR SISTEM TAVSIYESI

intel işlemcilerde cl daha önemli ama çok da problem yaratmaz bence
  6. floscy

parçalar fiyatına göre baya iyi bence tek sıkıntı ram 1x16 belki ileride yanına bir 16 daha alırsın aynı ram
  7. floscy

bence psuyu 750'ye düşürsün hocam 200-300 daha cebine kalır
  8. floscy

tebilon güvenilirdir sağlam sitedir
  9. floscy

Çözüldü✓ PC Topluyorum (50K Civarı) Görüş ve Öneri [Sonunda Parçalar Hazır]

oc işlemci için, ramlerde intel 3200 limit koyuyor z çipset dışı anakartlarda
  10. floscy

Çözüldü✓ PC Topluyorum (50K Civarı) Görüş ve Öneri [Sonunda Parçalar Hazır]

-o kadar yüksek işlemciye sisteme Z çipsetli anakart al bence öbür türlü ramlerini 3200den fazla kullanamazsın çünkü kilit var -yeni işlemcileri beklemeni tavsiye ederim -arctic'in soğutucuları rgbli versiyonları 3.5k falan olmuştu bu soğutucu td500 mesh ile kullanıyorum yukarıya sığıyor ama...
  11. floscy

Vatan PC Rog Strix Rtx 3060 Sistem 14999tl 🔥

vatanın CEO'sunun kafasına silah falan mı dayıyo birileri? son zamanlarda güzel indirimler/kampanyalar yapıyolar
  12. floscy

Babam bana PC aldı :)

bana dost ayağı düdüklenmişin gibime geldi kardeşim
  13. floscy

Çözüldü✓ Elimdeki ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 2GB ekran kartı ile ne yapılır ?

biraz daha günümüz oyunları için konuştum.
  14. floscy

Çözüldü✓ Elimdeki ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 2GB ekran kartı ile ne yapılır ?

2022 yılında 4gb ekran kartı bile yetersiz artık
  15. floscy

35000 TL Sistem Tavsiyesi

valla hocam çok samimi söylüyorum lütfen
  16. floscy

yazdığınız sistemi not aldım hocam eğer steam kullanıyorsanız bana özelden profil urlninizi atar mısınız size bir oyun atayım
  17. floscy

emeğiniz için çok teşekkür ederim zahmet verdim kusura bakmayın gayet güzele benziyor ama 64 günümüz için çok çok fazla değil mi? 32gb bana yeter de artar bile bence onun yerien daha iyi bir sıvı soğutma ya da başka bir şey almak mantıklı olmaz mı?
  18. floscy

36kda olabilir sıkıntı değil fiyat az biraz esneyebilir. 1658143144 benim kasam ssd'im ve hhd'im mevcut onlar bütçe dışı
  19. floscy

sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı acaba? yardımcı olabilirseniz sevinirim yeni parçaları çok bilmiyorum
Top Bottom