Arama sonuçları: *

1. F

RTX 5090 Sistem Öneri

Bedava verseler almayacağım kasa
  2. F

RTX 5090 Sistem Öneri

Üstat ne yaptın?
  3. F

Beyaz sistem toplamak riskli mi ?

annatar, güç yüzükleri bu sezon yine rezildi,berbat senaryo,berbat çekimler ve sen hiç utanmadan sıkılımadan dolaşabiliyorsun yorum yapıyorsun buralarda..git ve bu dizinin iptali için bay Bezos ile görüş.Ayırdığınız 1 milyar dolarlık bütçeyi çarçur ettik size layık olmadık isterseniz boynumuzu...
  4. F

Beyaz sistem VS Siyah sistem

8200 MHz cl30 ramler çıkar umarım yıl bitmeden
  5. F

Ryzen 7 7800x3d için ana kart ve hava soğutucu önerisi ?

hava soğutucu için sadece genişliğe bakıyoruz değil mi sığması açısından
  6. F

Ryzen 7 7800x3d için ana kart ve hava soğutucu önerisi ?

Kasanız nedir,frost commander rahat sığar mı?
  7. F

Sıfırdan sistem toplasanız beyaz mı toplarsınız siyah mı ?

siyah sistem şahane olur..hele o anakart çok cezbedici al beni diyor
  8. F

240 bin tl hıgh-end sistem

bu sistemde asus rog ryujin 3 360mm yerine kaliteli hava soğtucu kullansam nasıl olur?
  9. F

O konuda epey araştırma yaptım riskini bilerek alacağım
  10. F

Çok pahalıymış cidden..gerek yok o kadar vermeye
  11. F

Ekran kartı da klasik olduğu gibi Kasım'da çıkaydı her şey hazırdı aslında tak çalıştır yapacaktım.Şimdi parça parça alıp her parçayı ayrı ayrı test etmem gerek.Biraz uğraştırıcı ve zaman alıcı olacak ancak haybeden 50k fazladan vermekten iyidir..50k bir oled monitör demek
  12. F

Haklısınız ekran kartı hariç diğerlerini 20 Aralık'ta alsam mı acaba ..kafadan en az 50k fazladan vereceğim gibi beklersem..üstelik elimde dolar var ancak enflasyon dolar sabitken bile tam gaz devam ediyor...ekran kartsız şekilde sistemi bir bilgisayarcıda test edersem iade hakkımı da...
  13. F

daha 60k da oled monitöre harcayacağım için sanırım 240 bin herkesin ortak görüşüyle ideal bir sistem oldu
  14. F

daha önce okuduğum pek çok sistem toplam konularında ( pahalı olanlar dahil) çoğunluk 32 yeter 64 gereksiz demişti..bu konuda ise tam tersi herkes 32 yetersiz 64 ideal diyor..sanırım bunda diğer parçaların son sistem olmasının da payı var..hıgh -end sisteme 64 yakışır orası doğru
  15. F

ilk defa sistem toplama konusu açtım ve kabaca bir sistem yaptım..hangi fiyat bandında ürünler düşündüğüme dair..tabiiki genel ekseriyet fiyat performans ürünlerini sizin gibi önerirse bütçede tasarruf ederim
  16. F

daha dur ups de alınacakmış deniyor 7-8 kağıt da oraya ayıracaz
  17. F

esasen 1000 watt yeterli deyip 7-8k da bütçe ayırmıştım..sonra araştırınca 1200 watt ideal denildi bütçeyi de 2 misli yaptım psuda daha da çıkamam 1400 falan
  18. F

yalnız yaşadığım için beni durduracak bir hanım yok evde..evli olsaydım değil 234k 50 k bile harcatmazlardı..bekarlık sultanlığın anlamını yaşıyorum bu sistemle
  19. F

gta 7 sarmaz ..rdr 2 de pek sarmıyor ancak sırf görselliği için indirime girince alacağım ve deneyeceğim..skılacağım kesin ancak yeni sistem ve oled monitörü rdr 2 de görmek istiyorum..daha çok fps oyunları seviyorum..crysis 4 ü bekliyorum esasen ..crysis 1 tadına bir oyun gelirse işte o zaman...
  20. F

pc ile çok fazla vakit geçiriyorum..başka şeylere nadiren para harcıyorum..hayat tarzım böyle olduğu için ve aynı sistemi uzun yıllar kullandığım için bana aşırı lüks gelmiyor ödediğm bedel..evde tv yok ..oled monitör de alacağım ..tek eğlence kaynağım olacak
Top Bottom