Arama sonuçları: *

1. G

PC TOPLADİM BIOS VE DRIVERLARI HEMEN GÜNCELLEMEZSEM NE OLUR?

hemen güncellemezsen bir şey olmaz ama periyodik olarak güncellemekte fayda var. yukarda arkadaşlar gayet güzel açıklamışlar nasıl güncelleneceğini. zor bir şey değil. sadece 10 dakika uğraşılarak çözülecek bir şey :)
  2. G

Max 41-42 bin civarına ddr5 güzel bir sistem toplamak mümkün mü

güzel sistemmiş hocam. nereden topladınız bir siteden mi yoksa parçaları tek tek akakce, cimri vs oralardan aratarak mı?
  3. G

aynen öyle. stoktaki fazlalık ramleri ve satılmayan anakartları ve ssdleri dayıyorlar. hepsinin kasası da %90 çok çirkin modeller oluyor. 1-2 parçayla göz boyuyorlar işte ekran kartını ortalama üstü bir şey koyup ilgiyi çekiyorlar. custom olarak aslı astarını geçiyor ama hocam. hangi sitede daha...
  4. G

1-2 eklemeyle çok güzel sistem oldu ama customizationdaki anakartlar içime sinmiyor bunda da. hep bir yer eksik kalıyor. bu hazır kasaların parça dayatmaları aşırı tuhaf. adam gidip ddr4 sisteme 4070ti koymuş buna 4070'i koyarken eli titremiş, msi veya asus anakart yok. gigabyte da çok uzak...
  5. G

Merhaba. Aslında bütçem 35-38 civarında ancak kendimi epey zorlarsam 41-42 bandına çıkabilirim. Birkaç gündür düşünüyorum, bakınıyorum sıfır hazır kasalarda istediğim ve içime sinen bir hazır kasa asla olmuyor. İkinci el piyasasında ise ya çok ortalama kasalara çok fahiş paralar istiyorlar ya da...
Geri