Arama sonuçları: *

1. G

SİSTEM KAÇA ALINIR / r7 7800X3D - 4080 Süper oc 16Gb Asus Rog Strix

https://www.techpowerup.com/review/galax-geforce-rtx-4080-super-sg/39.html asus dediğin tufsa galaxla aşağı yukarı benzer performansta ha asus strixse o başka olay tabi onun fiyatı da ona göre
  2. G

Yardım - İleriye yönelik ekran kartsız Yapay Zeka sistemi - 35k

kral yapay zeka uygulamaların büyük bir kısmı cuda kullanıyor
  3. G

Eski DDR3 sistemime yükseltme

aradaki fark işlemciden geliyor yoksa anakart ve ramdeki fiyatlar aşağı yukarı aynı. bir de bence vrm soğutucusu olan bir anakart alın aşırı ucuzuna kaçmayın
  4. G

Bilgisayarın üstüne süt döküldü

alkol varsa onunla temizlemeyi deneyebilirsin
  5. G

Evimde topraklama yok elektrikçi role takacak

esas önemli parça powersupply zaten. voltaj dalgalanması vs önlemek için ups alacaksan da online upslere bakman lazım
  6. G

kontrol kaleminde de aynısı oluyor devre tamamlanmamış oluyor sizin ampulünüz gibi. fakat kontrol kalemi sen ucuna dokunduğun zaman yanar videoda anlatıyor zaten bu lambanın parlamasının sebebi hem led olduğu için düşük akımda çalışabilmesi hem de evdeki kabloların bir nevi kapasitör görevi...
  7. G

buna tam olarak kaçak akım diyemeyiz alternatif akım olduğu için bu şekilde oluyor kontrol kalemi de bu yüzden çalışır zaten
  8. G

AMD RX 7600 - AMD Ryzen 5600X bu parçalar ile uyumlu mu bir sorun çıkartırmı?

anakart uyumsuz onun dışında okey ama ben yerinde olsam am5 sistem toplardım
  9. G

kaçak akım rölesi yoksa takılması iyi olur pek tabi ama bunun topraklama ile uzaktan yakından bir alakası yok bir de odaya değil elektrik kutusuna takılır ve bütün evde etkisi olur. topraklama yoksa bu cihaz oluşan kaçak akımı topraklamaya atamaz ve devreye girmeyebilir ama elektrik çarpıldığın...
  10. G

topraklama yoksa kaçak akım rölesi ne işe yarayacak?
  11. G

GTX 1060 3gb i3 10100f 16gb ram alınır mı ?

ekran kartı 3gbmış onun dışında alınabilir
Top Bottom