Arama sonuçları: *

1. grimlex

30k bütceli 4060 ti lı sistem önerisi

knk 32 civarına 4070li sistem toplayabilirsin
  2. grimlex

26.000 TL'ye sistem önerisi

o zaman indirimleri kovalayıp o zaman elimde ne kadar para varsa ona göre ürünleri toplayalım.Hdd elzem değil zaten bi ssd alıp sistemi çalıştıralım onu almasakta olur :D
  3. grimlex

BOŞA ÇIKAN SİSTEMİM NE KADAR EDER?

m2 ssdyi almayı düşünebilirim fiyatın kaç
  4. grimlex

knk şöyle anlatayım çalışıyorum ve belli miktarda zaten borcum var her ay 10kya yakın kredi ödüyorum.O yüzden toplu alma taksit vs hiçbir şekilde giremiyorum.Aslında yapabilir miyim yaparım ama büyük bir risk almış olurum ödeyemem çok başım ağırır.O yüzden tek tek almak mantıklı.Dediğin gibi 25...
  5. grimlex

beni anlayan tek adamsın <3 xgdfbvdf
  6. grimlex

knk nakit veya taksit ile direkt alamadığım için tek tek topluyorum para oldukça 1708286601 hdd biraz laf olsun diye yazdım yani almam gerekiyor ama elzem değil zaten elimde bi tane boşta 1 tb var eskiden kalma ama sağlıksız çalışıyor biraz onla idare edebilirim
  7. grimlex

knk dediğin aslında en mantıklısı ama o şekilde baktım en ucuz parçalara bütçemi baya aşıyor o yüzden şimdilik böyle bi sistem benim için ideal
  8. grimlex

5600 e zorluyorum o zmaan
  9. grimlex

knk al demek kolayda attığın işlemci benim yazdığımdan 3 kat pahalı bütçem şuanlık dediğim gibi ileride para olursa yükseltebilirim diye düşünüyorum
  10. grimlex

Selam arkadaşlar. Bütçem ortalama 25-26 civarı nakit param olmadığı için param oldukça parçaları tek tek alacağım. Seçtiğim ve bazı aldığım parçalar aşağıda yazıyor. Değiştirmem gereken parça var mıdır sizce? Ben en uygun parçaları seçmeye çalıştım bütçeyi zorlamamak için çünkü ne kadar ucuza...
  11. grimlex

Amd 1200 AF GTX 1660 TI Geçici Süre İdare Eder mi ?

knk 2.el düşünüyorum max 4k verebilirim tekliflere açığım daha iyi bir kart var mıdır
  12. grimlex

oyun oynatırmı peki hocam
  13. grimlex

arkadaşlar sistem toplayacağım 1660 ti almaya karar verdim.Fakat işlemci alana kadar elimde 1200 af var darboğaz yapsada belli bir süre idare eder mi acaba
  14. grimlex

RTX 2060+Ryzen 5 3600 Sistemim Ne Kadar Eder?

sistemi şuanki fahiş fiyatlar olmadan önce toplayınca yazdığınız parçaların sıfırları 9-10k arası yani 9 k dan aşağı bir fiyatsa almaya bakın
  15. grimlex

görüntüdeki bilgisayar nasıl

Yani tek tek akakçeden topladım en düşük fiyatlara 800 tl ucuza geldi.Başka sistemlere bak derim.
Top Bottom