Arama sonuçları: *

1. hakmer11

Topladığım Sisteme birlikte bakalım

Arkadaşlar beyaz sistem bulamadığım için toplama kararı aldım, uzun soluklu performanslı bir sistem istiyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır ?
  2. hakmer11

Kesinlikle, temayı beyaz olarak oluşturmak istiyorum. Kısabileceğim donanımlar veya arttırmam gereken donanımlar varsa belirtebilirsiniz, önerilere açığım. Şu an ki aşamada hazır kasalara göre pahalı duruyor ancak en azından kaliteli/uyumlu ve beyaz olacak şekilde seçmeye çalıştım 1652279360...
  3. hakmer11

Oyun üzerine toplanılacak bu sistem, araştırmalarıma göre intel işlemciler çok çekirdekli yapı için daha uygun şeklinde bilgiye ulaştım. AMD'yi bu aşamada maliyetten dolayı mı tercih etmemi öneriyorsunuz ? Ayrıca, kasa, psu, ram ve anakartın değiştirilmesi konusunda sebep paylaşabilirseniz...
  4. hakmer11

Arkadaşlar merhaba, Eşime beyaz temalı fiyat-performans bir oyuncu kasası toplamak istiyorum. Aynı zamanda bu kasada boş zamanlarda mining yapmayı düşünüyorum. Seçtiğim ürünlerin listesi aşağıda, önerileriniz var ise seve seve değerlendiririm. Lütfen yorumlarınızı paylaşın: Kasa ve PSU...
  5. hakmer11

6700xt li Hazır Sistem 13.299 TL

PC ile ilgili yorumun needir ? Süreçte sıkıntı yaşadın mı
Top Bottom