Arama sonuçları: *

1. H

GPU Sıcaklık

İçim bi nebze olsa rahatladı teşekkürler bide önerdiğiniz kule tipi varsa onada bi göz gezdiririm muhtemelen ileride sadece ekstra bir fan takarım o yukardaki mesh+filtre li yere dışarı atcak şekilde 1593136837 Normal boştaki ısısı ise 48-55 arası gidip geliyor
  2. H

GPU Sıcaklık

Sıvı soğutucu etki eder mi peki soğutma konusunda veya dediğiniz gibi ekstra fan mı takayım 1593136479 Kasanın zaten üstünde mesh ve filtre var
  3. H

GPU Sıcaklık

Ekstradan fan yerine sıvı soğutucu tarzı bir şey düşünsem olmaz mı Yaz konusuna iyi değindin Adana'da ben daralıyorum kasa zaten olmalı diye düşünüyorum 1593136380 Tek takıldığım sıcaklığın fazla olup olmamasıydı ama teşekkürler sanırım anladığım kadarıyla ultrada normal değerler bunlar
  4. H

GPU Sıcaklık

Kullandığım kasa gamegarajın kendi kasası standart https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an-x/
  5. H

GPU Sıcaklık

Selamlar gamegarajdan aldığım 5an-x Ryzen 5 3600 Inno3d Rtx 2060 Super ile aldığım sıcaklık değeri bazen düşündürüyor 1 hafta felan oldu alalı Forza Horizon 4 Ultrada 80 Derece Battlefield 5 Ultrada 70-75 Derece The Hunter oyununda ise %100 Kullanımda 80 Dereceyi buluyor Max gördüğüm sıcaklık...
  6. H

Sistem hakkında önerileriniz

Başka fikir önerisi olan varmı :unsure:
  7. H

Adanadayım :) sıcaklık konusunda temkinliyim o yüzden nekadar bilgi toplarsam okadar iyi
  8. H

Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum bilgi sonucunda https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an-x/ i ryzen 5 3600 a yükseltip almak istiyorum fakat tek takıldığım konu ekran kartını İnno3D veyahut Palit seçmek fiyat farkı yok tek kararsız kaldığım konu fikir ve görüşlerinizi alabilir miyim...
  9. H

Fikir önerileriniz

Farklı bir sistem öneriniz varmı Gamegaraj'danda cok memnunum fiyat performans bakımından fakat farklı teklifleride değerlendirmek güzel olur ancak 5AN-X i ryzen 5 3600 ile alıncada ayrı güzel olacağını düşünüyorum 1592397504 Biraz daha sizlerden fikir toplayıp varsa fakrlı sistem yoksa...
  10. H

Fikir önerileriniz

Soğutma konusunda takıldım acıkcası 5AN-X tam benlik güzel bir sistem ancak Adana'da oturuyorum birde bana çok sıkıntı yaratır mı soğutma bakımından
  11. H

Fikir önerileriniz

Palit veya İnno3d diğer asus tarzı ekran kartlarıyla herhangi bir fark yaratır mı
  12. H

Fikir önerileriniz

Öncelikle selamlar elimde 7330 Tl bütçe var rtx 2060 super veya 2060 tarzı bir ekran kartıyla kullanmak istiyorum aklıma olan şeyler Ryzen 5 3600 Rtx 2060 Super 16 GB Fakat daha iyi bir öneriniz olabilir mi kendim parça takmayı beceremediğim için hazır bir sisteme yönelmek istiyorum eklentilerle...
Top Bottom