Arama sonuçları: *

1. heed

toplama bilgisayar fikir alma

https://www.gaming.gen.tr/urun/14041/pc-hocasi-gg2-amd-ryzen-5-1600-af-gigabyte-gtx-1650-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ link bu ayrı olarakda atım
  2. heed

toplama bilgisayar fikir alma

ilki almadınız. ve 5.8 e önerim budur tabi daha iyileri olabilirhttps://www.gaming.gen.tr/urun/14041/pc-hocasi-gg2-amd-ryzen-5-1600-af-gigabyte-gtx-1650-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ ve önerim 8gb ram daha ekleyin.
  3. heed

Pc topladım sizce nasıl?uyumsuz parçalae var mı?

işlemci ile anakart uyumsuz raı 16 yapsarnız iyi olur ve işlemci aşırı güçlüyken ekran kartı güçsüz
  4. heed

Toplamak İstediğim PC Hakkında Yorum Yapabilirmisiniz?

sıvı görünüm için de msı tercih edin kasayı pek beğenmedim
  5. heed

ileride 5600x veya 5800x yapabilirim işlemciyi ssd yi a2000 yapacam
  6. heed

sıvı soğutma konusunda pek değişiklik yapmayı düşünmüyorum ilerde 5600x veya 5800x takma fikrim var a2000 alabilirim
  7. heed

b450 serisine bakmıyorum ve b550m bazoka kötümü ssdyı düşücem sıvı soğutma almayı düşünüyorum.
  8. heed

Not:(Amd Almak İstiyorum İntel Al Savaşı Yapmayın Rica Ediyorum) Selamlar İntel Sistemini ekran kartı olmadan satacam söyle bir sisteme geçecem ekran kartı bir süreliğine rx570 olacak anakartı b550 secmen nedeni ileri dönük olması için , işlemci anakart ram ikinci el geri kalanı sıfır...
  9. heed

Ram 16 Yapmak mı? Yoksa Hava Akışı Olan Kasamı Almak

i5 9400f ex 310m 8gb ram rx570 bide zotac kapalı kasa
  10. heed

dostum baya pahalı olur babamı 500 TL'ye zor ikna ettim 1616662563 haklısın sanırım 1616662611 aslında valorant gta 5 ile forza horizon 4 oynuyorum ve yeterli gayet
  11. heed

rica etsem nedenni ile yazarsanız
  12. heed

aklımda bi bu modeller var
  13. heed

:D Haklısın gibi bakalım gelen mesajlara göre
  14. heed

Selam 2020 başı gibi topladığın pcmde eski bir kasa olan bir kasa kullandım ve fazla ısınıyor youtube incelemelerine göre fazla ısındığını fark ettim hava akışı olan 400 tlik kasalardan almayı duşunuyorum sizce ramı 16 yapmak mı yoksa kasa almak bu arada kasanın fotorafınıda koyuyorum...
Top Bottom