Arama sonuçları: *

1. H

Vatan bilgisayarda her şey çok pahalı absürt !

ben bu sene ince'den topladım, memnunumda. (incehesap). Fiziki olarak başvurabileceğin zincir mağazaların teknik servisi rezalet. Vatan'ı da, mediamarkt'ta. Mediamarkt'tan g710 almıştım. Kronik titreşim sıkıntısı vardı, tamire gönderdim, 6 ay sahipliğini yaptım cihazın ama 4 ayı serviste geçti...
  2. H

Vatan bilgisayarda her şey çok pahalı absürt !

vatandan bir şey alınmaz. Geçen sene laptopu garantisi bitti, ücret ile servise vermek istediğimi söyledim. 40 takla attılar almamak için, onlar aracılığı ile HP nin yetkili servisine göndermek istediğimi belirttim, savaştım. Kimse uğraşmak istemedi. En son gönderebildim. En azından ben öyle...
  3. H

Benim ailem nal derdimi anlatmak istedim

sana bilgisayar ne için lazım? Bu bilgisayarcı aile dostlarına asla güvenmeyin. Benim babamın askerlik arkadaşı, bak askerlik! Benim emektar patates kasamın ekran kartı yanmıştı, götürdük buna. Adama uğradım. Fiyatı sordum babanla halledicem dedi. Ben sordum: babam versin de bende biliyim dedim...
  4. H

Ben doktorum Eşim Mimar bize uygun bir sistem toplamak istiyorum

orası öyle, öyle de güzel kasalar da çıkabiliyor.
  5. H

Ben doktorum Eşim Mimar bize uygun bir sistem toplamak istiyorum

hocam bu akşam 22:00'da gaming gecesi indirimi var incehesapta, hazır sistemler güzel düşebiliyor. Oradan bakmanı önerebilirim.
  6. H

45K DDR5 Sistem Topladım Mantıklı mı?

güzel olmuş kankam. Ben kaç ay öncesinden incehesapta gaming gecesinde 30kya powered by msi sistem kapamıştım. ddr4 olması lazım benim sistemin. Güle güle kullan inşAllah.
  7. H

HAZIR SISTEM ALDİM WINDOWS KEY NERDEN ALABILIRIM

pttavm den 15 lira almıştım, lisansON diye satıcı. Ondan bakabilirsin, fiyatı bunun yüksek.
  8. H

Msi 3070ti li sistem 30 bin tl ye alınır mı??

ikinci ele hayatta alınmaz. 1694097383 hop mönitörü görmedim. Alınır. Arkadaşın dediği gibi pazarlaklıkla dene şansını
  9. H

Bilgisayarımı nerede satabilirim ve ne kadar eder?

iade edemez misin? Kaç paraya almıştın bunu?
  10. H

ekran kartın ikinci el durumunda şuan ama. Monitörsüz 12k gider gibi. Düşersin pazarlık payıyla. Çok acil ihtiyacın varsa 10kya kasayı ver. Moniti ayrı sat.
  11. H

sahibinden, letgo ya koyabililrsin. Ama bizim halk seni uğraştıracaktır. Oralardan da benzer sistemlerin fiyatlarını incele ona göre bir fiyat biç.
  12. H

PC satın almak heves mi?

sebebi büyük hayaller kurup, karşılaştığının eskisinden pek farkı olmaması. Ha ferrari ye binmişsin, ha tofaşa. İkisinde de amacın bir yere gitmek. Bu yüzden. Alman gerekiyorsa, kasan eskiyse al. Bende kasa alalı çok olmadı, evet heves ölüyor gibiydi, ama yaptığım oyun stokları sayesinde...
  13. H

Pc geldi ne yapmalıyım

rez almaya geldm
  14. H

4060 vs 3060 ti hazır sistem hangisini almalıyım

kardeşim selamlar. ekran kartlarının ikisi de 8gb, eğer ileride güncelleyebilirim dersen incedekine bak. Vatan gereksiz pahalı, ekran kartı onunda 8gb+daha düşük. Günceleyemem dersen de, inceden bak aradaki fiyat saçma farklı. Eğer istanbulda değilsen başka bir yerde bakmanı öneririm...
  15. H

Laptop'u satıp masaüstü almak mantıklı mı?

çok gezmeyen biriysen mantıklı. Yetersiz performans ve şarj probleminden kurtulursun. Ama laptopu da her yere götürebildiğin için avantajın var. İyice düşün taşın, ona göre karar ver.
  16. H

Bilgisayarım oyun kaldırmıyor ama direksiyonum var

eski nfs oyunlarına bak. (Wanted, Carbon, Underground 1-2). Arkadaş demiş, ets2 bakabilirsin, ilgini çekmediğini desen de denersen bağımlısı olursun. Olmadı iade, ya da satabilirsin.
  17. H

1200 tl bilgisayar iyi mi?

bununla oynamayacaksan iyidir. EBA canavarı bu, video film vs için diye tahmin ediyorum.
  18. H

motor ile toplama pc takas mantıklı mı?

knk bedavaya gider söyliyim. Bende 4060ti 8gb, 5700x sistem var, üstüne monitle versem sana ben karda olurum.
  19. H

2. Monitör kriterleriniz nedir?

ayrı soru sorayım. Oyun oynama amacı gütmeden 2. ekran kullanacağım. Elimde emektar kasamın VGA monitörü var. Sıkıntı yaşatır mı?
Top Bottom