Arama sonuçları: *

1. H

120K YA BU SİSTEM İYİ Mİ ÖNERİNİZ NEDİR? Ütopya üzerinden Sistem Önerisi Lazım!

14 subata acelesı var abiler yok mu bilgisi olan ya 120k butce ıle sıstem ıstıyorum her kafadan onu alma sunu bekle flan aciliyet var.
  2. H

salla kanka kendime almıcam alacak kişinin şartı bu para onemlı degıl 120k butce var.
  3. H

Abiler ütopyada toplamak ıstıyorum beylıkduzunde bır aıle dostum var sorun olursa ona gıdıp hallederım. 1737204667 Utopya uzerınden parça parça toplayabılecek arkadaş varsa memnum olurum.
  4. H

Ne önerirsin kanka kötü demek yetmiyor sebebi ve daha iyi nasıl bir şey alabilirim söyler misin? 1737204262 ayrı da bırlestırırım hazır sistem olarak da
  5. H

Beyler Rx 580 mı daha uyguna gelmiş Rx 590 mı?

Tesekkur ederim daha güzelleri bizim olsun.
  6. H

Yok kanka birini iade edeceğim zaten test edip ikisinide kullanmayacağım ahaha 4k bayılacak olsam 1080 alırıdm bende. 1733142437 he ama o an ki ruh halime bağlı belki çok hoşuma gider satılığa çıkarırım 200 300 koyup üstüne.
  7. H

Bu fiyata yok kanka 1070 yoksa alırdım.. çok fazla para bağlamak istemiyorum, ets ve metin2 oynuyorum.
  8. H

Hiç ekran kartı açmadım.. Video izleyerek yapılabilirse yaparım kanka.
  9. H

Teşekkur ederım... kanka kartlar bir de çok temizler ya. 1733141666 muhtemelen sorunsuz iki üründe ama geri iade ederken ben 200tl zararda olacağım :)
  10. H

Birisi sapphire plus rx 580 diğeri gigabyte rx 590 ikiside 8gb sapphire 2200e geldi... gigabyte 2400e geldi. Performans açısından emin olamayınca ikisinide aldım. gigabyt satan kişi mining yapılmadığını idda etti diğeri hakkında fikir edinemedim kadın satıyordu. ama ikisinide param güvende ile...
  11. H

Beyler 1 yıllık anakart ve işlemciyii 4500e aldım iyi mi?

Aynen bende ilerisini düşünmenin çok mantıksız olduğu kanaatındeyim dediğiniz gibi elimde belli bir bütçe olursa ilerisi için sıfırdan bir setup kurarım.. Düşünceleriniz için teşekkürler.
  12. H

Kanka ilerde çok param olurda 5700x3d vs. alırım diyorsan ryzen 5 al. Ben ilerisini çok düşünecek mentalite de değilim. İkinci el alacaksan hangisini daha makul fiyatda bulursan onu alman daha mantıklı olacaktır.
  13. H

Arkadaşların dedıgı gibi sıfır alacaksan ryzen 5 alman daha mantıklı olur ben cok ılerı donuk ve sıfır toplamaya çalışmadım.
  14. H

est. kanka mantıklı konuşuyorsun da ilerde param olursa zaten dırek anakartı ve ıslemcıyı satıp bu dedıgın sıstemı kurabılırım.. ilerisini dusunebılecek durumda degılım suan. şuan ki sartlar nezdinde iyi almamış mıyım? 1733062149 netıce de sıfır almadım cunku cok bir zarar sokmaz beni satarken. :D
  15. H

kanka zaten baktım ben ryzenlere fıyatlar cok sacma sıfır fıyatlarına yakın.. ıkılı kombınasyonu bulmusken ıntel aldım. İki üç render işimde var metin2 de.
  16. H

Anladım.. Teşekkür ederim. Kanka zaten ben uzun yıllar kullanmak ıcın almayacagım 3 4 ay işimi görsün max bütcem de 10k boktan 1050ti ekran kartı takacağım. Sağlam sistem düzmek gibi bir hedefim yok yani.
Top Bottom