Arama sonuçları: *

1. I

AM5 SİSTEM YÜKSELTME ÖNERİSİ

7500F + 4060 Ti olan bir sistem için tüm hesaplama siteleri 450W civarı gösteriyor. 80+ 550W gayet yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Tüm forumlarda herhangi bir sıkıntı olmayacağı ve yeterli olacağı yazıyor. Ekran kartı için zaten ileride yükseltme yapacağımı söylüyorum örümün sonuna kadar...
  2. I

Hocam bu kasayı satsam max edeceği 7-8k belki o kadar bile etmez. Şimdilik anakart, işlemci, ram üçlüsünü yükseltmeyi düşünüyorum. Ekran kartını yıl sonuna doğru alırım. Açıkçası kasa güç kaynağı ve ssd'yi yeni aldığım için satmakta istemiyorum.
  3. I

Hocam bütçem şu anlık bu kadar. Birkaç ay kullanınca bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum
  4. I

Sadece işlemci, anakart ve ram'i satarım hocam. Kasa ve depolama birimleri yeni sayılır. Ekran kartı içinde ileride yükseltme yapmayı düşünüyorum
  5. I

Merhaba arkadaşlar mevcut sistemimi R5 5600 ve B550 bir anakarta yükseltmek istiyordum ancak almışken DDR5 bir sisteme geçmek daha mantıklı olacak sanırım. İşlemci, anakart ve ram F/P olacak şekilde 13-14K bütçe ile nasıl bir yükseltme yapılabilir? İşlemci Intel olabilir. Anakartın kaliteli...
  6. I

AM4 Sistem İdare Eder Mi?

5600 ne kadar götürü hocam? Gerçi 6 yıldır Athlon200GE kullanıyorsam 5600'ü 10 yıl kullanırım herhalde 1717697820 Evet götürür ama şey açısından soruyorum almışken güncel olanı almak ama baya maliyetli oluyor 5600 alıp devam etmek en mantıklısı olacak sanırım
  7. I

AM4 Sistem İdare Eder Mi?

Merhaba arkadaşlar elimde olan sistemin özellikleri aşağıda yazıyor. Ryzen 5600'e geçmeyi düşünüyorum. Başka bir fikirde AM5'e geçmek ama işlemci fiyatlarına ek olarak ekstra anakart ve RAM maliyetide olacak. Sizce değer mi yoksa 5600 ve ileride ekran kartı yükseltmesi birkaç yıl götürür mü...
  8. I

2900 LİRALIK 2.EL SİSTEM

Teşekürler arkadaşlar vazgeçti bunu almaktan
  9. I

2900 LİRALIK 2.EL SİSTEM

Çok mu pahali yoksa özellikleri mi kötü
  10. I

2900 LİRALIK 2.EL SİSTEM

Bu özelliklere sahip PC alınır mı? 3200 liradan 2900 liraya düşmüş. Arkadaşım bana sordu piyasayı pek takip etmediğim için size sormak istedim
Top Bottom