Arama sonuçları: *

1. ilkerdnmz37

Bu Sistem uyumlu mu? Mantıklı mı ?

Amd ekran kartı pişmanlıktır, aktif kullanıcısıyım pişman olursun.
  2. ilkerdnmz37

30000 TL Bütçeye Sistem Toplama PSU önerisi (güncellendi)

3060 yerine amd ekran kartı daha uygun olur yeni özellikler ile bizleri az çok tatmin ediyorlar amd tayfayı. sistemler güzel fakat 5600x ve amd ekran kartı ile daha uygun f/p bir sisteme gitmiş olursun. Not; toplama eskisi kadar karlı değil bu sisteme yakın sistemlere girip parça değiştirerek...
  3. ilkerdnmz37

Çözüldü✓ 15000-20000 TL Bütçem var 3060-3060ti'lı PC önerebilir misiniz? ?

Oyun için Ahora al derim kesinlikle. Fiyatı fena değil.
  4. ilkerdnmz37

Toplama bilgisayar değerlendirmek için yardım.

Hocam şuan almam lazım benim yok mu bir öneriniz falan? Çok kafam karıştı inanınki artık.
  5. ilkerdnmz37

Arkadaşlar bilgisayar toplama için yardım edin lütfen! <3

Bütçem Max 10k, oyun oynuyorum genel olarak, kimi zaman işim gereği yazılımda yapıyorum buna göre bir pc bulabilir miyiz sizlerin yardımıyla? Bu akşam alıcağım ama henüz karar veremedim bir türlü.
  6. ilkerdnmz37

Hocam On bin lira bütçem var bana yardım edebilir misiniz lütfen ya bu akşam alıcağım..
  7. ilkerdnmz37

Arkadaşlar şimdi iki bilgisayar var, ortalama aynı fiyattalar, hepsini aşağı yazacağım. Sizce hangisini alırsam daha iyi olur yardım eder misiniz? 1. Bilgisayar; Ryzen 5 4500 Asus Prime B450M-K II Soket AM4 mATX Anakart Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2D3600C18 16GB DDR4 3600Mhz Gaming Ram...
  8. ilkerdnmz37

15K bütçeye PC Toplama

Yola çıktım o zaman yiyen varsa gelen gelsin hiç birinizi içeri sokmuyorum, orda olacağım.!
  9. ilkerdnmz37

15K bütçeye PC Toplama

Videoya bir saat kala gidip itopyanın önünde beklesem ne olur?
  10. ilkerdnmz37

10000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Yılbaşından sonra çok zam gelir mi agam? Maddi açıdan biraz daha toparlayıp alayım diyorumda.
  11. ilkerdnmz37

Başkan sen ne diyorsun bu Frekans TV Apu sistemine değer mi bana iyi gibi geldide?
  12. ilkerdnmz37

Kralım bana bir link atabilir misin sana zahmet?
  13. ilkerdnmz37

@MuratTheFounderOfGariban Uzun zamandır takip ettiğim bir arkadaştın, banada yardım edebilir misin sana zahmet :)
  14. ilkerdnmz37

Beyler selamlar, aşağıya bırakacağım linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Homeboard ekran kartı ile başlayıp 1 sene sonra yeni bir ekran kartı takmayı planlıyorum. Sisteme ek olarak bir m2 ssd taktırıcağım. Bu fiyata sizce iyi mi? Daha iyi bir önerisi olan var mı bunu soracaktım sizlere...
  15. ilkerdnmz37

Hangi sistem alınabilir sizce?

PC2 daha cazib, hemen hemen aynı ama sıfır sonuçta.
  16. ilkerdnmz37

Bu sistem alınır mı gtx1650

Pahalı geldi bana. İntel yerine ryzen daha sağlıklı olur.
Top Bottom