Arama sonuçları: *

1. imribiy

Bu Piyasa Koşulları Altında PC Toplanır mı? '2023 Temmuz

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-13600k-soket-1700-13-nesil-3-50ghz-24mb-onbellek-10nm-islemci.html sepette 8800 küsür Türkiye'de hiçbir şeyin fiyatı düşmez
  2. imribiy

Çözüldü✓ TOPLAMA PC İNCELEME, ANAKART UYUMU

O karta o parayı verme sakın
  3. imribiy

i5 13400F ve RX 6700XT iyi bir ikili mi?

Muasır medeniyetler seviyesinde bir sistem topladım sana, daha iyi hazır sistem denk gelirse onu alırsın, ben hazır sistemleri pek takip edemiyorum eski kafalıyım :) Overclock kilidi yok, yeni AMD soketi ileriye dönük. RAMi, soğutucuyu ve anakartı kırpıp ekran kartı RX6800'e yükseltilebilir...
  4. imribiy

Pc toplamak mantıklı mı

Fiyatların yükselme ihtimali düşme ihtimalinden daha yüksek
  5. imribiy

Bu PC Neden Kasıyor?

Aynı ramden bir tane daha alıp diğer slota takarsın, veya o tek slot rami satıp 2x8gb alırsın
  6. imribiy

Bu PC Neden Kasıyor?

Ofis pc tek slot ram oyun pc çift slot ram sanırım doğru mu anladım? Eğer öyleyse ondan dolayıdır. Tek kanal RAM o işlemcinin performansını ciddi baltalar
  7. imribiy

Pc yi upgrade yapmak mı xbox serles s mi almak

GTX1660S zaten Series S ayarında oyun gücüne sahip, işlemci ve ssd takviyesiyle daha gidersin
  8. imribiy

Sistem iyi mi?? Sorunu varmı?

Arkadaş sinerjiden toplatacakmış pcyi, orada yok
  9. imribiy

VRAM dışında bir yetersizliği yok bence, monitör de 1080P zaten
  10. imribiy

Onlara toplattırıp mı alacaksın sistemi?
  11. imribiy

Anakarta o kadar para veriyorken 200 daha ver B550M PRO VDH WIFI al bence, onun dışında çok beğendim sistemi
  12. imribiy

Çözüldü✓ apu sıstem hala alınır mı

SFF bir sistem kurmuyorsan anlamsız bence. Mining yüzünden kart fiyatları erişilmez haldeyken çok oyun oynamayanlara tavsiye ediyorduk mantıklıydı da şuan çok anlamı yok.
  13. imribiy

RX 6700 XT Ryzen 5 5600 x uyumu

Güzel ikili, 5600 ile 5600X arasında %1-2 performans farkı var hiç gerek yok
  14. imribiy

Masaüstü pc parçaları uyumu

Yanlış tercihler var, o paraya daha iyisi toplanır o yüzden başka sistem atıyoruz
  15. imribiy

Bir kaç saat önce başka bir arkadaşa sistem önermiştim bütçeler yakın, aşağıdaki mesajıma göz atabilirsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/33k-buetceye-ddr5-si-stem-oeneri-si.752930/post-7095410
  16. imribiy

Şuan alttaki sisteme mi üstteki sisteme mi yorum yapıyoruz?
  17. imribiy

Yükseltme için öneri

Elin değmişken rami de çift kanal yap, o şekilde performansını ciddi şekilde baltalamış olursun. İşlemci değiştirmeden önce biosunu güncellemeyi unutma yoksa işlemci çalışmaz
  18. imribiy

33k Bütceye Ddr5 Si̇stem Öneri̇si̇

Bu bütçeye büyük ihtimal hazır sistem daha iyi gider ama ben eski usül toplama listesi hazırladım: Bütçeyi esnetemezsen rami 1X16GB başka bir model takılabilir. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-fury-beast-16-gb-6000-mhz-ddr5-cl36-kf560c36bbe-16-fiyati,2118922603.html gibi ÜRÜN...
  19. imribiy

3070 ekran kartına 600W güç yetermi

Yeter, yalnız bazı güç kaynakları 600W gözüküyor ama 12V kanalından daha düşük değer veriyor. O yüzden psunun tam modelini yazarsan daha iyi yardımcı olurum.
Top Bottom