Arama sonuçları: *

1. J

Hangi Toplama Pc'yi Almalıyım?

Senin dediğine göre ryzen 3 3100 AMD ryzen 5 2600 den daha iyi oyun anlamında
  2. J

amd ryzen 3 düşük kalmaz mı amd ryzen 5 2600 2x8gb ram anakart asus b450m olarak değiştirirsem senin önerdiğin ve benim 2 pc arasında kaldıklarımdan daha iyi olur mu yani şöyle
  3. J

tek tek topladım daha pahalıya denk geldi 1605971292 4-5k arası
  4. J

tabikii
  5. J

İki pc arasında kaldım oyunları kaldırıcağını biliyorum ama daha yüksek fps ve en iyi grafiklerde oynamak için hangisini almalıyım oyun dışındaki performansının da iyi olmasını istiyorum hangisini önerirsiniz https://inventus.com.tr/dedicated/un...st_eco_v2.aspx...
  6. J

Toplama Bilgisayar Önerisi

Donanım arşivinin paylaştığı toplamalardan da önerir misin
  7. J

yok dahil değil
  8. J

Merhaba arkadaşlar benim 4.000 tl ile 6.000 tl arasında bir bütçem var fakat alıcağım toplama bilgisayara karar veremedim aranızdan bilgili kişiler bana toplama hazır bir sistem önerebilir mi. En yüksek fps alabiliceğim donma kasma yaşamayacağım en iyi performans alabiliceğim bir toplama...
  9. J

Merhaba arkadaşlar benim 4.000 tl ile 6.000 tl arasında bir bütçem var fakat alıcağım toplama bilgisayara karar veremedim aranızdan bilgili kişiler bana toplama hazır bir sistem önerebilir mi. En yüksek fps alabiliceğim donma kasma yaşamayacağım en iyi performans alabiliceğim bir toplama...
Top Bottom