Arama sonuçları: *

1. J

DA-SISTEM2 ST0K

bazen sitede stok yok yazıyor bazen var yazıyor bi kac saat önce ssd kaImadığı icin stok yok diyordu başka secince düzeIdi nerden anlayacağım neyin olmadığını kafam cok karıştı yardım ederseniz cok sevinirim
  2. J

DA-SISTEM2 stoklar ne durumda

cuma cumartesi günü sipariş vermeyi düşünüyorum yakIaşık 5 gün sonra stok olurmu alabilirmiyim ne yapmam Iazım
  3. J

UNLOST ECO v2 aIınır mı

anIadım yerine hangisini koyayım
  4. J

UNLOST ECO v2 aIınır mı

cs de feIan max 200 fps görüyor unIostunki 420 Iere dayanıy0r 1592233857 bu arada stok biraz önce vardı şimdi bitti ne zaman geIir ne sıkIıkIa yeniIeniyor
  5. J

UNLOST ECO v2 aIınır mı

5000 6000 tI bandında pc aImama Iazım ne aImam Iazım
  6. J

incehesap gaming gecesi indirimIeri yardımcı olursanız sevinirim

bazı mağzaIarda da saçma sapan indirim oluyor neredeyse 100 TL bile inmiyor fiyat burda işler nasıl fiyatIarda nasıl değişikler uygulanıyor
  7. J

4500 TL En iyi PC

herkes 0nu önermiş kendi sitesindeki fps değerIeri bana biraz düşük gibi geIdi
  8. J

pc toplamak için ne kadar beklemeliyiz ?

üIkede üretim olmadıktan sonra dolar 50 kuruş bile düşmez
  9. J

asus i7 4.nesiI gtx 740m 4gb ram 240 gb ssd 200 gb hdd 2. eI kaca satarım

yeni pc toplamam lazım eski leptopu satıcam
  10. J

geming gecesi indirimIeri 7300 tI sistem topIama

parçaIarını ince hesaptan aIıcam pc vatan da
  11. J

geming gecesi indirimIeri 7300 tI sistem topIama

vatan biIgisayar da r5 3600 msı rx5700xt mech b450 anakart 480 gb ssd 16gb3000mhz ram 7300 tI ye buIunuyor gaming gecesi iIe fiyat ne kadar düşer
  12. J

İncehesap gaming gecesi pc toplama

stok azaldığından mı zor yoksa başka sebepten ötürü mü /nedir
  13. J

İncehesap gaming gecesi pc toplama

incehesap gaming gecesi iIe yeni karşıIaştım önümüzdeki 3 4 hafta içinde 4000-4500 tI bandında pc toplamayı düşünüyorum hangi parçalar alacağıma henüz karar veremdim sizce piyasadaki hangi parçalar almalıyım ona göre o parçaları kovalamaya çalışacağım
  14. J

İncehesap Gaming Gecesi Pc Toplama?

teşekkürIer iyi akşamIar
  15. J

önerebiIeceğiniz bi sistem varmı 4000-4500 tI fiyat bandında
  16. J

ben İncehesap gaming gecesi iIe iIk defa karşıIaşıyorum bende yakIaşık 4500 tI civarında pc toplayacağım bütün parcaIarı yakIaşık kac haftada toplarım neIer ne sıkIıkIa geIiyor biIgiIendirirseniz sevinirim
Geri