Arama sonuçları: *

1. kelbey

Render Ve Oyun

Çok teşekkür ederim hocam saolasın
  2. kelbey

Render Ve Oyun

Tereddütlerim varda rx580 ve 590 konusunda eski bir ekran kartları ama yinede iş görür değilmi ilk defa toplayacağım sıkıntı olmasını istemiyorum açıkçası yıllardır kasma ve donmalardan gına geldi
  3. kelbey

Render Ve Oyun

Hangi sistemde el capitanda mı?
  4. kelbey

Render Ve Oyun

2700x fiyatları çok uçuk hocam 3600x işe yaramaz mı?
  5. kelbey

Topladığım Bilgisayar Nasıl ?

James Donkey SSD değiştirmelisin hocam kronik sorunları var diyorlar bende yarın iade edeceğim
  6. kelbey

Render Ve Oyun

6000 - 6500 TL arası Montiörsüz Hazır Sistem Tavsiyesi önerebilir misiniz? ? Adobe Premeire Pro , Adobe After Effects , ağırlıklı kullanacağım arada F1 20 , FİFA 21 , FORZA , ETS oynayacağım Yardımcı olursanız çok sevinirim
  7. kelbey

SİSTEM TOPLAMA TAVSİYESİ

6000 - 6500 TL arası Montiörsüz Hazır Sistem Tavsiyesi önerebilir misiniz? ? Adobe Premeire Pro , Adobe After Effects , ağırlıklı kullanacağım arada F1 20 , FİFA 21 , FORZA , ETS oynayacağım Yardımcı olursanız çok sevinirim
  8. kelbey

Render İçin PC Toplamak

maksimum 2000 TL 1589730961 2000-2500 arası 1589731007 Dolar düşer mi yükselir mi yoksa sabit mi kalır açıkçası biraz risk gibi ne yapacağımı şuan bilemedim
  9. kelbey

Render İçin PC Toplamak

Öncelikle merhaba arkadaşlar yavaş yavaş sistem toplamaya başladım öncelik amacım Adobe Photoshop, Premiere Pro, After Effects programlarını rahatlıkla kullanabileceğim bir sistem toplamak. Şu ana kadar aldığım parçalar şunlardan oluşuyor. James Donkey 240 GB SSD Corsair (8x8) 3000 mhz RAM AMD...
Top Bottom