Arama sonuçları: *

1. K

Bütçe 45k shark 7a özelleştirme yardım

Sağol hocam teşekkürler. Gaming.gen sitesinden sistem önerisi yapacak biri olursa ona da bakarım. peşin fiyatına taksit seçeneği güzel duruyor. Tek çekim ile maalesef alamayacağım bilgisayarı. Gamegaraj taksit ile 49-50ye geliyor ama en iyi seçenek de gamegaraj gibi :(
  2. K

Yanlış fotoğrafı atmışım. Şöyle olacaktı. 1723412329 Bende ona bakınıyordum. Orada ne çıkarabilirim diye. Var mı bir önerin ?
  3. K

son öneri bu mudur o halde? 3 taksite yine 50k oluyor ama yapacak bişi yok sanırım :D
  4. K

Ekran kartı tarafında bende inno3d tercih edeceğim. Sadece anakartta kararsız kaldım sanırım.
  5. K

Bir tek anakart tarafında kararsız kaldım. Dediğiniz gibi anakart bence de en önemli parçalardan biri. O yüzden oraya biraz önem vermek istiyorum ama ne yapsam bilemedim.
  6. K

ayrı bir sebebi var mı? Asus prime b650 nasıl ?
  7. K

Eline sağlık, anakartı biraz daha yükseltmeye gerek var mı peki?
  8. K

Aynen gold olduğu için onu söyledim bende. Sıvı soğutmaya gerek olur mu? Almalı mıyım?
  9. K

Kasayı değiştirmeme gerek olur mu? xpg 750w gibi ya da cooler master'a
  10. K

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ Arkadaşlar bütçe maks 45k diyelim. 43-44 kalırsa da olur, 45e zorlamanın pek esprisi yok. En iyi özelleştirme seçenekleri ne olur? Yardımcı olabilir misiniz? Daha iyi başka bir siteden vs seçenek sunarsanız onu da değerlendirebiliriz.
  11. K

MAKS 40K Bütçe Bilgisayar Tavsiye

stok yetmez ise alırız onuda
  12. K

ekran kartı olarak tercihim nvidia olsun istiyorum. 40-42 felan çıkabilrim para olarakta
  13. K

sadece kasa
  14. K

40-42k sadece kasa arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Anladım dostum teşekkür ederim. bir indirim görürsen beklerim :D
  15. K

7500F, 8400F'e göre çok daha güçlü bir işlemci, evet nvidia biraz daha pahalı ama tercihim nvidia'dan yana olmasını isterim :D
  16. K

Ekran kartı olarak Nvidia tercih etmek istedim, bütçe 40-42k vs, tamamdır hocam müsait olduğunuz zaman beklerim
  17. K

ddr5 sistem yapmak istiyorum hocam
  18. K

https://www.gaming.gen.tr/urun/413890/vulcan-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar bir tek bunu bulabildim. Daha iyi önerisi olan var mı? Ne gibi özelleştirmeler yapmam gerekir?
  19. K

denk gelir mi ki bulamadım :D
  20. K

Evet oyun amaçlı kullanılacak.
Top Bottom