Arama sonuçları: *

1. marilyn

20.999 TL DDR5 4060 DDR5 Ram ALMAK MANTIKLIMI

ocakta ne olacak vergi indirimi falanmı asgari zamlanıyor vergiler artıyor ee ne olacak iyi yönden ?
  2. marilyn

Ddr4 sistem Alınır mı? ?

İncehesap itopya gaminggen vs buralarda dolaşiyorum donanim arsivi pc hocasi ve bir kac ufak aboneli kanallara bakiyorum hazir sistemler için
  3. marilyn

Ddr4 sistem Alınır mı? ?

Kanki ben 80 e koydum biraz uçuk ama ciddi alici gelirse güzel bir indirim yapacağım fahiş fiyat biraz aliciyi filtreliyor ucuz yazinca çoluk çocuk yaziyor ölücü yaziyor bu şekilde hiçbiri yazmiyor adam akilli takas soranlar yada merak edenler vs soruyor 1733691665 Araliğin 26 sina zamlanmaz...
  4. marilyn

Ddr4 sistem Alınır mı? ?

Bilmiyorum şahsen 30k ya monitör dahil 2. El sifir karişik daha iyi bir sistem dizerim gibime geliyor neyse cevapleriniz için teşekkürler
  5. marilyn

Ddr4 sistem Alınır mı? ?

Bulls wildcore 2016
  6. marilyn

Ddr4 sistem Alınır mı? ?

Şöyle aslinda benim bisiklete takas teklifi geldi benim pc de baya kötü aklimdaydi bayadir bir şeyler dizmek ama 3050 ve ddr4 bilemedim size sorayim dedim
  7. marilyn

Ddr4 sistem Alınır mı? ?

12400f+ rtx 3050 sistem var aklimda ddr4 ama bakiyorum herkes yavaştan ddr5 geçeye başlamiş ddr4 sistem toplanirmi yoksa ddr5 mi almaliyim ne dersiniz ?
  8. marilyn

Çözüldü✓ Ekran kartları arasındaki fark?

O zaman boşverin isteyeceğim şey biraz pahali taşimasıda belki zor olur sizin için
  9. marilyn

Hocam acaba bir şeyler istesem bana getirebilirmisiniz 3 5 komisyon veririm sizede
  10. marilyn

Hangi ülkeye gideceksiniz özel değil ise
  11. marilyn

20000 tl pc onerisi lazim

20000 tl ye parça parça yada toplu alınabilecek en mantıklı sistem ne var 1k artabilir yada azalabilir küsürat önemsiz
  12. marilyn

Noluyor bu karta %100 kullanıyor

[/automerge] normal bir şey %100 kullanılmasını istemiyorsanız vsync açıp fps sabitleyebilirsiniz ama gecikmeyi arttırabilir
  13. marilyn

Akp nin yapacagi vergi indirimi

2018 den beri aynı vaad yapsa şimdi yapar
  14. marilyn

YENİ ALDIĞIM PC KASIYOR

hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum ne desem yanlış olur bip sesi anakarttan tek bip ne anlama geliyor bir fikrim yok anakartın kullanım klavuzunda yada sitesinde yazıyordur
  15. marilyn

YENİ ALDIĞIM PC KASIYOR

msi afterburner ile fortnitedaki oyun içi değerlerini atabilirmisin yada tüm oyunlarda böyleyse başka oyunda bu değerleri atarsan iyi olur fps işlemci kullanımı-sıcaklığı gpu kullanımı-sıcaklığı bunları atarsan iyi olur
  16. marilyn

Fiyat Performans Kasa Tavsiyem (F/P)

elindeki kartı sat bütçeni yükselt
  17. marilyn

hocam bunlar ile ne oynayabilirim

ram 2x8 yap edit sistemi soruyormuş upgrade sandım çopu oyunu oynarsın ekran kartını ilerleyen zamanlarda satıp 1660super falan yapabilirsin sana kalmış
  18. marilyn

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

2. yi al monitörü 6 taksit ile al sorun çözüldü zamlardan nem kapmazsın 1672864368 fiyatlar uçarsa kötü olur
  19. marilyn

R5 5600X RTX 3060 Sistem satılıp DDR5'e geçilir mi?

ddr5 için erken olduğunu düşünüyorum ddr3 den 4 e geçiştede hemen geçilmedi ve hala ddr3 sistem toplayan insanlar var maddi açıdan dolayı genel anlamda ddr5 e geçmemiz 3 seneyi alır gibime geliyor belki daha fazla bile sürebilir aynı sistem ile devam et
  20. marilyn

rx580 8gb 8000 Tl Teklif Geldi

2060 al geç yada dolar al dursun köşede
Top Bottom