Arama sonuçları: *

1. M

Arkadaşlar sizce uygun mu?

Dostum çok sağol baya faydan oldu son olarak soracağım bu benim işlemcinin yanında multipack yazıyor kutusuz anlamına geliyormuş bunu bana faydası zararı ne birde kutusuz olunca stok soğutucuda çıkmayacak sanırım dimi
  2. M

O zaman gıgabyte b450 m s2H a mı düşüreyim tekrar anakartı bu konuda cidden yardıma ihtiyacım var olmuşken en iyisi olsun istiyorum şuanki anakartım asus b450m pro s birisi 1068 lira diğeri 600 lira
  3. M

Ya peki bu anakart konusunda anakart iyi mi sence ilk sistemde gıgabyte nın vardı ben daha iyisi olsun diye 400 lira fark verip diğerini seçtim sence yeterli ve güzel mi ileride upgrade etmek için uygun mu
  4. M

Diğeri daha pahalı ama bunu önerdin güvenmeli miyim
  5. M

Unlostun sistemleri hakkında genel böyle bi düşünce var ama bileşenler sinerjininkinden daha kaliteli niye böyle bir düşünce var bilmiyorum 1603313132 Bu nasıldır 650w yeterli olur mu
  6. M

Birde bu sisteme bakmanızı istiyorum
  7. M

Arkadaşlar bir şey sorduk konu çok farklı yere gitti laf dalaşına girmeye gerek yok burada bana faydası dokunacak insanlar lazım biraz sonra sipariş vereceğim bu sistemde gereksiz veya kötü olarak gördüğünüz bir bileşen var mı
  8. M

Gıgabyte iyi diye biliyorum zotac ona göre sanki daha kötü hatalı derken anlamadım
  9. M

Arkadaşlar anakartı geleceğe yeniliklere yönelik olsun diye o şekilde seçtim yanlış mı yaptım psu markasını bende bilmiyorum ama onunda bir üstü 300 lira pahalı
  10. M

İşlemciyi neden daha kötü bir şey seçiyim ki
  11. M

Arkadaşlar sistemin son hali bu şekilde oldu sizce olmuş mu
  12. M

Arkadaşlar ileriki süreçte bellek olarak 4000mhz taktık diyelim bu anakart uygun değil dimi onun için
  13. M

Benimde kafama takılan o anakart biraz kötü geldi bana sence bu anakart yerine msı b450 gaming plus max koymak mantıklı mı ne gibi faydası olur bi bakabilir misin 1603291364 Daha uygunu yok ki malesef
  14. M

Türkiye şartlarında bu bileşenlerde bulabildiğim en iyi fiyat bu
  15. M

Arkadaşlar selam yarın bir sistem alacağım ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var sizce bu sistem nasıl bana fiyat performans konusunda en iyi seçenek gibi geldi sizlere sorum sizce sistem başımı ağrıtır mı anakart veya herhangi bir bileşen yeterli mi? Birde sinerji bilgisayar müşteri hizmetleri...
Top Bottom