Arama sonuçları: *

1. metekr2828

Kasa ışığı yanıyor ama fanlar dönmüyor?

Merhabalar kasamın ışığı yanıyor ama fanlar dönmüyor rgbleri de yok bağlantısını yeni yaptım yanlış mı oldu acaba rgb bağlantılarını yapamadım Kasa Deep cool matrexx 50
  2. metekr2828

Monitöre görüntü gelmiyor bozuk mu?

Merhaba arkadaşlar bugün monitörüm geldi kurulumunu yaptım ve dp kablosuyla bağlanıyor 1 tanesini kasada dp yazan yere taktım ekran kartına diğerine monitörde dp yazan yere ama görüntü yok dp no signal yazıyor nasıl çözücem bu sorunu
  3. metekr2828

Sizce bu kasadan bu kasaya montaj olur mu?

Gebeş kaplumbağa 🐢
  4. metekr2828

Eyw sağol hocam bütçem olduğundan değiştiririm 1698080159 Bune hocam 😅😂
  5. metekr2828

itopyadan hazır sistem aldım fakat kasamı beğenmedim o yüzden değiştirmek istiyorum Mevcut kasam https://www.itopya.com/gamebooster-gb-gr021bb-650w-80-bronze-usb-30-mesh-gaming-siyah-kasa_u24170 değiştireceğim kasa https://www.gencergaming.com/deepcool-matrexx50-gaming-atx-mid-tower-kasa...
  6. metekr2828

Sizce Hangi Monitör?

Merhaba arkadaşlar ben monitör almak istiyorum ve bu 3 monitör arasında kaldım sizce hangisi güzel masamda küçük yer kaplamasın diye ayakları küçük olan g244f modelini beğendim sizce hangisi daha güzel özellik olarak...
  7. metekr2828

Bu kasalar değişir mi

Hocam bütçem sıkıntılıydı o zaman o yüzden seçemedim keşke seçseydim uğraşmıcaktım şimdi
  8. metekr2828

Bu kasalar değişir mi

Merhaba arkadaşlar ben itopyadan hazır sistem aldım fakat kasayı beğenmedim ve değiştirmek istiyorum sizce bu kasa attığım amazondaki kasayla değişir mi yani uyum sağlar mı anlamadım çünkü her kasa uyar mı yardımcı olursanız çok sevinirim...
  9. metekr2828

Bu sisteme sıvı soğutma takılır mı?

2.500 tl anca çıkar monitör alıcam
  10. metekr2828

Hocam ben sıvı soğutma istiyorum rgbli 2 tane olsa olur yada 1 tane yeter mi bütçem kısıtlı çünkü 1697788949 Kendim takabilir miyim evde sakıncalı mı sıvı falan dökülebilir mi hiç takmadım youtubeden bakıp yapabilir miyim
  11. metekr2828

Merhaba arkadaşlar bu sisteme sizce sıvı soğutma takılır mı kendim taktıra bilir miyim alırken bütçem sıkıntılıydı takdıramadım itopyadan aldım evde kendim montajlayarak takabilirmiyim acaba lütfen yardım edin bana...
  12. metekr2828

Bu Hazır Sistemin Kasası Değişir mi?

Merhaba hocamlar itopyadan aldığım sistemde kasayı beğenmedim camlı kasaları daha çok seviyorum değiştirmek istiyorum sizce değişir mi ve hangi kasalar uyumlu olur kendim montajını yapsam olur mu youtubeden falan bakıpta
  13. metekr2828

Çözüldü✓ Bu hazır sistemin kasası değişir mi

Merhaba itopyadan bu hazır sistemi aldım fotoğrafta kasanın önü cam gözüküyordu geldiğinde metal çıktı ben cam daha çok seviyorum sizce kasa değişir mi kendim başka kasa alsam ona montaj yapsam yada yaptırsam bilgisayarcıya olur mu...
  14. metekr2828

Sizce bu hazır sistem nasıl alınır mı?

Sizce itopyadaki bu hazır sistem nasıl MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i5 12400F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC
  15. metekr2828

Sizce itopyadan aldığım hazır sistem nasıl ?

Merhaba itopyadan bu hazır sistemi aldım normalde rtx 4060 alıcaktım ama 4060 ti bu fiyata uygun geldi ve almak istedim sizce nasıl yani özellikleri ekran kartının 8 gb vram olması sadece bana kötü geldi onun dışında sorun yok ama sonuçta yüksel ayarda her oyunu oynatır yani dlls3 te var diye...
Top Bottom