Merhabalar kasamın ışığı yanıyor ama fanlar dönmüyor rgbleri de yok bağlantısını yeni yaptım yanlış mı oldu acaba rgb bağlantılarını yapamadım
Kasa
Deep cool matrexx 50
Merhaba arkadaşlar bugün monitörüm geldi kurulumunu yaptım ve dp kablosuyla bağlanıyor 1 tanesini kasada dp yazan yere taktım ekran kartına diğerine monitörde dp yazan yere ama görüntü yok dp no signal yazıyor nasıl çözücem bu sorunu
itopyadan hazır sistem aldım fakat kasamı beğenmedim o yüzden değiştirmek istiyorum
Mevcut kasam
https://www.itopya.com/gamebooster-gb-gr021bb-650w-80-bronze-usb-30-mesh-gaming-siyah-kasa_u24170
değiştireceğim kasa
https://www.gencergaming.com/deepcool-matrexx50-gaming-atx-mid-tower-kasa...
Merhaba arkadaşlar ben monitör almak istiyorum ve bu 3 monitör arasında kaldım sizce hangisi güzel masamda küçük yer kaplamasın diye ayakları küçük olan g244f modelini beğendim sizce hangisi daha güzel özellik olarak...
Merhaba arkadaşlar ben itopyadan hazır sistem aldım fakat kasayı beğenmedim ve değiştirmek istiyorum sizce bu kasa attığım amazondaki kasayla değişir mi yani uyum sağlar mı anlamadım çünkü her kasa uyar mı yardımcı olursanız çok sevinirim...
Hocam ben sıvı soğutma istiyorum rgbli 2 tane olsa olur yada 1 tane yeter mi bütçem kısıtlı çünkü
1697788949
Kendim takabilir miyim evde sakıncalı mı sıvı falan dökülebilir mi hiç takmadım youtubeden bakıp yapabilir miyim
Merhaba hocamlar itopyadan aldığım sistemde kasayı beğenmedim camlı kasaları daha çok seviyorum değiştirmek istiyorum sizce değişir mi ve hangi kasalar uyumlu olur kendim montajını yapsam olur mu youtubeden falan bakıpta
Merhaba itopyadan bu hazır sistemi aldım fotoğrafta kasanın önü cam gözüküyordu geldiğinde metal çıktı ben cam daha çok seviyorum sizce kasa değişir mi kendim başka kasa alsam ona montaj yapsam yada yaptırsam bilgisayarcıya olur mu...
Sizce itopyadaki bu hazır sistem nasıl MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i5 12400F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC
Merhaba itopyadan bu hazır sistemi aldım normalde rtx 4060 alıcaktım ama 4060 ti bu fiyata uygun geldi ve almak istedim sizce nasıl yani özellikleri ekran kartının 8 gb vram olması sadece bana kötü geldi onun dışında sorun yok ama sonuçta yüksel ayarda her oyunu oynatır yani dlls3 te var diye...