Arama sonuçları: *

1. mhmtctn

DA-SISTEM5 Yeniden Stokta.

Tamamdır
  2. mhmtctn

Ahaha çok naziksin, iptal etmeden önce PM at pusuda bekliyim :D
  3. mhmtctn

Yapacak bişey yok, ben genel olarak şansı olmayan biriyim. Bu sisteme denk gelemezsem beklemeye geçerim
  4. mhmtctn

Dün akşam kredi kartımla bakışıyordum, alamadım. Gün içinde bakmaya devam edeceğim. Kim bilir belki bu akşam da stok olur ahaha
  5. mhmtctn

Anladım, arada şansımı denemeye devam etmeliyim o halde ahaha
  6. mhmtctn

Bunu yazdığın anda mı aldınız hocam, sayfayı yenilemeye devam etmeyi düşünüyorum da
  7. mhmtctn

13K monitör dahil sistem (öneri fikir)

Öneriniz var mı acaba
  8. mhmtctn

Teşekkürler
  9. mhmtctn

daha ucuzları vardır illaki tabi ama bana uygun geliyor bu hali, Önerilerin için teşekkür ederim 1605948319 Teşekkürler
  10. mhmtctn

Merhaba arkadaşlar, önceden kendim toparladığım bir sistem göndermiştim. Onlardan yola çıkarak ve gaza gelerek kendime şu tip bir sistem yapmayı düşünüyorum yakın tarihlerde. Parçanın yanına nerede öneri istediğimi yazarım linkleri ile bırakacağım. Topladığım parçalar pahalı daha ucuzu var...
  11. mhmtctn

R3 3100 ve gigabyte 1650s'li sistem kombinasyonu değerlendirmesi

Beceriksizliğim hat safha ahaha. Fiyatlarını takip ediyordum kaldırdım hepsini. Önerin varsa alabilirim maks 7000 çıkabilirim
  12. mhmtctn

7000e uygunum esneyebilir daha fazlasına çıkarsam daha uzayacak bu yüzden maks 7000 1605283528 Teşekkürler dikkate alacağım
  13. mhmtctn

Rtx sistem önerisi alabilir miyim peki müsaitseniz eğer 1605283110 Ona bakacağım teşekkür ederim 1605283140 Önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
  14. mhmtctn

Amd ekran kartlarına çok sıcak bakamıyorum ya normalde başlangıçta planlamam o yöndeydi ama sonradan değiştirdim 1605283021 Anladım, ben bir tekrar bakayım o halde beceremedim sanırım :D
  15. mhmtctn

Bende videolardan öneri olduğu için düşünüyordum
  16. mhmtctn

Şuan burası Total 6800 TL
  17. mhmtctn

Merhaba arkadaşlar, aklımda aşağıda belirttiğim şekilde bir sistem var fakat, uygun mu yada şunu değiştirsen daha iyi olur diye öneri almak istiyorum. Bütçem çok fazla yok maks 7k ya çıkabilirim. Monitör dahil değil, çok bunlardan çıkmak istemiyorum. Kasa önerisi alabilirim teşekkürler...
Top Bottom