Arama sonuçları: *

1. miktwa

Topladığım R5 3600+RTX 2060 Sistem Nasıl?

Ekran kartını falan mı sattın yoksa sistem başka bir amaca mı hizmet ediyor?
  2. miktwa

ABDULLAH HOCAMIN 3060 SİSTEMİ

10K olur bence
  3. miktwa

Ryzen 5 3600 + RX 580 SİSTEME 550W PSU YETER Mİ ?

Kanka Psu bilemem fakat sistem çok yanlış geldi bana o kadar iyi işlemciye öyle bir ekran kartı düşük kalır ayrıca 8 GB Ram bu devirde google bile zor kullanırsın
  4. miktwa

Max 6500 PC toplama yardım

hocam mesh kasa olmazsa olmaz değil mi? çok ısınır bunlar diye biliyorum
  5. miktwa

Max 6500 PC toplama yardım

Herkese selamlar dostlar. Olay şu belli ki pandemi uzun sürecek telefondan derslere girmek zor oluyor üstelik 2 kardeşiz diye eve laptop almayı düşünüyorlar. Yaklaşık 7K’ dan aşşağı laptop alınmaz diye düşünüyorum. Bende oyunlara geri dönmek için bi şansımın denemek istiyorum. O yüzden 6500...
  6. miktwa

Bir Hayaldir Sevmek

Valla hiç bilmiyorum sıvı soğutma kullanmak istemiyorum
  7. miktwa

Bir Hayaldir Sevmek

Hazır konu başka yerlere gidiyorken hit yapalım bari :d Bu nasıl beyler sıvı soğutma kadar iş görürmü; https://www.itopya.com/thermaltake-frio-advanced-islemci-sogutucusu/ 1590189138 Kanka bence kasayı mesh panel al iyi soğutuyo 1590189238 Zaten mesh miş neyse sen yinede buna bak...
  8. miktwa

Bir Hayaldir Sevmek

Kanka benimde çok ilgimi çekmiyor aslında , hayal bu yani. R5 3600 GTX 1660 SUPER alacaktım ama bunu düşünürken dolar 6 liraydı
  9. miktwa

Bir Hayaldir Sevmek

Oha kşsdgjskldnh bu neymiş
  10. miktwa

Bir Hayaldir Sevmek

11. miktwa

5700xt ile en ucuz sistem

Belki hazır sistemler olabilir ama çok az bir ihtimal , gamegaraj gibi henüz kalitesi kanıtlanmamış sitelerden hazır sistem almanı da tavsiye etmem.
  12. miktwa

GameGaraj güvenilir mi?

Ya arkadaşlar ne bu GameGaraj hayranlığınız . PSU'ya baksanıza ne bir marka var ne belirli bir şey. Daha önce adı hiç duyulmamış markalar satıyorlar , değmez böyle şeylere 500 TL daha biriktirin bilindik yerlerden alın . Sonra pişmanlık yaşamayın .
  13. miktwa

Yayın açmak için uygun mu?

Herkes 4K'da yayın açarsın demiş ama aşırı abartmışsınız sadece 2080 olduğu için. 3600 6 çekirdek bir işlemci uzun yayın yapman biraz zor sağlam soğutma gerek
  14. miktwa

KDV durumu

KDV düşürme duası bilen var mı?
  15. miktwa

PC TOPLADIM CSGO DA KAC FPS ALIR

Dostum o işlemciyle zor bütçen varsa 1600 af al
  16. miktwa

Sinerji Neon B45-5700 XT Sistem Hakkında

Her şey çok iyi ama oyun için ise 3600 işlemci öneririm
  17. miktwa

YouTube ve Tw için PC tavsiyelerinizi bekliyorum

Dolar böyleyken monitörsüz bile 6K'ya alamazsın. Render ve yayıncı işlemcisi zaten işini görür
  18. miktwa

YouTube ve Tw için PC tavsiyelerinizi bekliyorum

4-5 K'ya öyle sistem toplayamazsın şuan ama ben sana en iyi ihtimali sunayım: AMD Ryzen 7 2700X MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) MSI Radeon RX 5600 XT GAMING X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD...
  19. miktwa

r7 3700x ve 5700xt Sistem

Sadece 240 GB mı?
Geri