Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayarım ne kadar eder?

9800x3d konulur onun dışında ekran kartı soğutması çok iyi 5080 koysam ne olacak oyun için aşırı yeterli ekran kartı kim ne diyor bu ekran kartı ile ilgili anlamıyorum oyunlardaki ıaı değerlerini mi paylaşayım inanın çok memnunum
  2. M

Acelem yok aslın da çok fazla geçmiyorum duracağına satayım dedim bekleyeyim bir müddet olmadı
  3. M

Sağolun. Teşekkür ederim. Zaman ayırdınız.
  4. M

Pardon neye göre boş hocam yıllardır bilgisayar kullanırım 37 yaşındayım soğutması da güzel ısınmıyor tabi özellikle asus msı olacak
  5. M

Sağolun satabilirsem komple satacağım
  6. M

Arkadaşın yazdığı fiyatlar da bu sistemi bulsam 1 adet daha alırım 25K ekran kartına fiyat biçmiş 5070 ti var mı o fiyata
  7. M

Orası öyle ekran kartı hariç beyaz sistem beyaz olunca işler değişiyor parça parça satmam komple satılırsa artık
  8. M

Bütün parçalar garantilidir Ryzen 7 9700x 1 senelik Msi b850 edge ti wifi beyaz 1 aylık Xpg lancer dual 16x2 32 gb beyaz 6000 cl30 6 aylık Corsair 3500x rm850e bundle kasa psu 2 aylık Arctic liquid freezer 3 360 pro beyaz 3 aylık Msi m560 1 tb gen5 ssd Patriot viper vp4300 2 tb gen4 ssd Palit...
  9. M

Beyaz Sistem mi Siyah Sistem mi?

Evet çünkü sistem siyahtı satıp satıp beyaza döndüm ekran kartım 5070 ti işimi fazlasıyla görüyor sonra satıp beyaz alacağım yada dış kasayı özel bir yer bulup boyatacağım
  10. M

Beyaz Sistem mi Siyah Sistem mi?

Hocam fikir için kendi sistemimi paylaşıyorum
  11. M

TOPLAMA PC SON HALİ (ÖNERİ VE ELEŞTİRİ)

Psu rm1000e 8K hepside bak istersen
  12. M

TOPLAMA PC SON HALİ (ÖNERİ VE ELEŞTİRİ)

Corsair 3500x kasa psu bundle al 850 watt rm850e psu var içinde gayet güzel geniş kasa ayrıca pz btf destekli
  13. M

Msi Mag Pano 100R Pz / Beyaz Kasaya Sahip Sistem Toplama Hk.

Kasa psu bundle corsair 3500x al
  14. M

35 k hazir sistem oneri

Anakartı b650m-r yap ssd yi kioxio G3 yap o şekilde alabilirsin kasayı da çok fark yoksa vento seçebilirsin yada gamepower olarak kalsın sorun yaşayan yok galiba
  15. M

35 k hazir sistem oneri

İncehesap e-ticaret sitesi bilgisayar parçaları ve hazır sistemler satıyor söylediğim sistem hazır pc inceleyebilirsin
  16. M

35 k hazir sistem oneri

İncehesap meder gold bakabilirsin
  17. M

9060xt li sistem için parçaların uyumu nasıl ? kasa önerinize ihtiyacım var

İncehesap medet Gold hazır pc var onu al kasayı vento seç 800tl farkla anakartı 650m-r yap devam et
  18. M

9060xt li sistem için parçaların uyumu nasıl ? kasa önerinize ihtiyacım var

Gaming gecesinde 35 e sattı 32 ram ile 37 idi ve 7600 işlemci b650m-r anakart vardı
  19. M

İncehesap Gaming Gecesi'nden 5070TI 14600K sistem toplama

Ben msi ve asus dışında anakart kullanmıyorum. Forum da gigabyte öneren çok arkadaş bulunuyor sorun yaşayacağını sanmıyorum. Colorful çok dolu bir anakart sorun yaşayan yoksa 5K ücretiyle iyi fakat marka beni korkutuyor bu tamamen benim fikrim kullanıcısı varsa onun yorumları çok önemli ben b650...
  20. M

İncehesap Gaming Gecesi'nden 5070TI 14600K sistem toplama

Hocam anakart önemli bilindik markaların anakartını almanı öneririm ben aylar önce colorful b650 serisi anakart aldım iade edebildim sürücü sorunu bios sorunu çok uğraştırdı donanım işinde 20 25 yıllık tecrübem var
Geri